UG PODP Doboj Jug gradi ljetnikovac za osobe sa invaliditetom

Na osnovu pristiglih ponuda od četiri preduzeća-potencijalnih izvođača radova na izgradnji ljetnikovca i pristupne staze za OSI, komisija za odabir najpovoljnije ponude je 30.1.2015.godine izvršila sesiju odabira najpovoljnije ponude.

Najpovoljnija ponuda za izradu ljetnikovca i pristupne staze za OSI na izletištu Matoševe dubrave je ponuda firme 'PROING' d.o.o. Tešanj, koja je dostavila najnižu cijenu planiranih radova. Na osnovu odabira najpovoljnije ponude, dana 4.2.2015.godine u udruženju paraplegičara i oboljelih od dječije paralize općine Doboj Jug je održan drugi radni sastanak komisije i izvođača radova na kome su zajednički dogovoreni daljnji koraci oko potpisivanja ugovora i planiranih radova.

Udruženje ovim projektom želi osigurati pristupačno okruženje na lokolnaoj zajednici za sve osobe sa invaliditetom bez obzira na uzrok nastanka invalidnosti, a glavni cilj projekta je uklanjanje fizičkih i društvenih barijera za osobe sa invaliditetom na lokalnoj zajednici. Projekat se sprovodi kao dio aktivnosti projekta „IN-Implentacija UN Konvencije o pravim osoba sa invaliditetom u BiH“, koji finansira Evropska unija.

 

{fcomment}

ocijeni
(0 glasova)

 

 

Aplikacije (uskoro)

Kontakti

Redakcija
t: +387 32 664 221
e: info@antena-radio.ba
Studio
t: +387 32 667 591
t: +387 32 667 592
e: antena.radio.jelah@gmail.com

Pronađite nas na:

 

Pošalji vijest

Pošalji vijest, fotografiju ili video na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.