Čestitka povodom Dana općine Doboj Jug Istaknuto

Svim građanima ,javnim institucijama i ustanovama Općine Doboj Jug, a povodom 21.marta - Dana općine Doboj Jug, upućujemo iskrene čestitke sa željom da i ovu, Sedamnaestu godišnjicu  uspješnog  rada i postojanja obilježimo dostojanstveno, prisjećajući se slavnih dana naše novije povjesti kada su  građani  i borci  Armije Republike Bosne i Hercegovine, braneći kućni prag kovali slobodu i time stvorili pretpostavke za osnivanje Općine Doboj Jug.

Kako je ovaj datum simbolična najava proljeća, nagovještaj rađanja novog života,sreće,blagostanja  i ljepote,neka tako bude i u godinama koje su pred nama.

Čestitke upućujemo učenicima,r oditeljima, menadžmentu, nastavnom osoblju i uposlenicima Osnovne  škole    „21 Mart“ Matuzići za Dan ove škole koja se  po svom radu i postignutim rezultatima svrstala  među najbolje obrazovne  ustanove osnovnog obrazovanja u Zeničko-dobojskom kantonu.


Zdravi i živi bili...

 

Predsjedavajući OV Doboj Jug                                                               Općinska načelnica
Dr Adin Begić                                                                                             Jasminka Begić

 

{fcomment}

ocijeni
(0 glasova)

 

 

Aplikacije (uskoro)

Kontakti

Redakcija
t: +387 32 664 221
e: info@antena-radio.ba
Studio
t: +387 32 667 591
t: +387 32 667 592
e: antena.radio.jelah@gmail.com

Pronađite nas na:

 

Pošalji vijest

Pošalji vijest, fotografiju ili video na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.