Općina Doboj Jug: Ramazanska čestitka

Povodom nastupajućeg mjeseca Ramazana, najodabranijeg mjeseca u hidžretskoj godini u ime predstavničke i izvršne vlasti, građanima islamske vjeroispovjesti u općini Doboj Jug, Bosni i Hercegovini i dijaspori upućujemo najiskrenije čestitke znajući koliko se muslimani, vjernici ma gdje god bili raduju mjesecu Ramazanu, posvećuju duhovnim vrijednostima i svojim najbližim.

U našoj Općini dane posebnog gosta, mjeseca Ramazana slavimo na jedinstven način, otvorenog srca sa posebnom radošću uz zajednička druženja na iftarima i međusobna pomaganja čime pokazujemo da smo jaka lokalna zajednica koja se oslanja na tradicionalne vrijednosti i vjerno ih čuva od zaborava što nam pomaže da spremno odgovorimo na izazove koji nam se svakodnevno nameću.

Od srca vam želimo Ramazan Šerif Mubarek Olsun sa željom da ovaj mjesec posta provedemo u miru, radosti i vjeri u krugu svoje porodice, rodbine, prijatelja i komšija.

Predsjedavajući OV
Adin dr.Begić

Načelnica općine
Jasminka Begić, prof.i dipl.ing.menadžmenta

ocijeni
(0 glasova)

 

 

Aplikacije (uskoro)

Kontakti

Redakcija
t: +387 32 664 221
e: info@antena-radio.ba
Studio
t: +387 32 667 591
t: +387 32 667 592
e: antena.radio.jelah@gmail.com

Pronađite nas na:

 

Pošalji vijest

Pošalji vijest, fotografiju ili video na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.