Doboj: Pretresli mu kuću i oduzeli samostrel, gasni pištolj i municiju

05 Feb 2021
1234 puta

Samostrel marke "Scorpion" sa tri strijele, gasni pištolj i određena količina pripadajuće municije oduzeti su prilikom pretresa kuće i vozila osobe čiji su inicijali M.M. iz Teslića, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

 

Iz Policijske uprave dodaju da je pretres izvršen na osnovu naredbe Osnovnog suda Teslić, a o slučaju je obaviješteno nadležno Okružno javno tužilaštvo Doboj.

Takođe, u saopštenju se navodi da su policijski službenici Policijske stanice Teslić prilikom kontrole automobila marke golf šest kojim je upravljao D.M. iz Teslića oduzeli uređaj za davanje posebnih svjetlosnih znakova "treptače" koji su bili ugrađeni na vjetrobranskom staklu.

"Prilikom navedene kontrole je utvrđeno da lice inicijala D.M. upravlja vozilom za vrijeme dok mu je odlukom nadležnog organa zabranjeno upravljanje motornim vozilom", dodaju iz Policijske uprave.

B.I. iz Doboja, juče nakon privođenja u policiju, iščupao je umivaonik iz ležišta i oštetio zid prostorije za zadržavanje uhapšenih, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

 

"Tokom boravka u prostoriji za zadržavanje lica lišenih slobode navedeno lice je iščupalo metalni umivaonik iz ležišta i tiple kojima je metalni krevet bio pričvršćen za zid, te je metalnim dijel om koji je otpao od umivaonika oštetilo zid u navedenoj prostoriji", precizirano je u saopštenju dobojske policije.

Kako su naveli iz policije, priveden je zbog prekršaja ometanje državnih organa u vršenju javnih funkcija.

Nakon alko-testiranja kod B.I. je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od 2,34 g/kg, navodi se u saopštenju.

Izvršen je uviđaj te je o svemu obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj

(N.N.)

ocijeni
(0 glasova)

 

 

Aplikacije (uskoro)

Kontakti

Redakcija
t: +387 32 664 221
e: info@antena-radio.ba
Studio
t: +387 32 667 591
t: +387 32 667 592
e: antena.radio.jelah@gmail.com

Pronađite nas na:

 

Pošalji vijest

Pošalji vijest, fotografiju ili video na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.