"Inžinjering 1" Jelah pomaže rad "Merhameta" Maglaj

15 Nov 2017
2432 puta

Spisak donatora koji pomažu aktivnosti Regionalnog odbora „Merhameta“ Maglaj i njegove Narodne kuhinje se svakodnevno širi. Posebno su privrednici svjesni značaja misije „Merhameta“, što pokazuju svojim dobročinstvom i solidarnošću prema „Merhametovim“ korisnicima koji su u stanju socijalne potrebe.

Među firmama koje pomažu rad „Merhametove“ Narodne kuhinje u Maglaju je i „Inžinjering 1“ iz Jelaha koja je donirala prehrambene artikle i deterdžent, u vrijednosti od oko 1.000 KM. Ova firma je „Merhametovoj“ Narodnoj kuhinji u Maglaju donirala margarin, šampinjone, grah, začin, marmeladu, rižu, tjesteninu, so, ajvar, đuveč te deterdžente za pranje suđa.

Direktorica Regionalnog odbora „Merhameta“ Maglaj Sanela Omerović se zahvalila firmi „Inžinjering 1“ na vrijednoj donaciji, naglašavajući da će prehrambeni artikli koje je Narodna kuhinja dobila omogućiti pripremu kvalitetnih obroka za korisnike kuhinje.

ocijeni
(0 glasova)

 

 

Aplikacije (uskoro)

Kontakti

Redakcija
t: +387 32 664 221
e: info@antena-radio.ba
Studio
t: +387 32 667 591
t: +387 32 667 592
e: antena.radio.jelah@gmail.com

Pronađite nas na:

 

Pošalji vijest

Pošalji vijest, fotografiju ili video na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.