UČENICI MJEŠOVITE SREDNJE ŠKOLE PRIPREMILI VOĆNU SALATU ZA SVE KORISNIKE JAVNE KUHINJE

06 Dec 2018
3169 puta

Regionalni odbor „Merhameta“ Maglaj i Mješovita srednja škola Maglaj zajedničkom akcijom obilježili 5. decembar - Međunarodnog dana volonterskog rada. Tako su učenici II6 razreda (smjera frizer-prodavač), potom II3 (smjer hemijski tehničar) i III7 razreda (smjer frizer), zajedno sa nastavnicama Jasminom Lošić i Azrom Pašić, za sve korisnike „Merhametove“ Javne kuhinje u Maglaju pripremili i podijelili voćnu salatu, uz redovan „Merhametov“ obrok.

- „Merhametovi“ volonteri-učenici učestvuju u svim našim akcijama, pa nam pomažu u pakovanju paketa, pripremi i pakovanju iftara, na prijemu i podjeli kurbanskog mesa, pružanju higijenskih usluga korisnicima naše Narodne kuhinje. Pomažu nam i u mnogim drugim aktivnostima koje „Merhamet“ realizira - kaže direktorica Regionalnog odbora „Merhameta“ Maglaj Sanela Omerović.

Omerović je zahvalila donatorima, firmi „Voće promet“ iz Maglaja i sugrađanki Džemili Velić koji su obezbijedili donaciju koja je omogućila pripremu voćne salate za „Merhametove“ korisnike.

ocijeni
(0 glasova)

 

 

Aplikacije (uskoro)

Kontakti

Redakcija
t: +387 32 664 221
e: info@antena-radio.ba
Studio
t: +387 32 667 591
t: +387 32 667 592
e: antena.radio.jelah@gmail.com

Pronađite nas na:

 

Pošalji vijest

Pošalji vijest, fotografiju ili video na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.