Dobojski umjetnici humanitarnom izložbom pomažu sugrađanki Sofiji Aleksić u liječenju

25 Avg 2020
1883 puta

U petak, 28 oktobra 8. godine u Galeriji Centra za kulturu i obrazovanje Doboj, biće održana jednodnevna humanitarna izložba, sa početkom u 10 sati.

Organizator izložbe je grupa umjetnika iz različitih oblasti, uglavnom slikarstva, a sva sredstva prikupljena prodajom radova namijenjena su za pomoć u liječenju male Dobojke Sofije Aleksić.

Pozivamo vas da podržite ovu akciju kupovinom djela po simboličnim cijenama, a galerija će biti otvorena za sve posjetioce u petak od 10 do 19 sati.

Neki od učesnika koji su se odazvali na učešće na ovoj humanitarnoj prodajnoj izložbi su: Sandra Mlađanović, Olivera Babić, Ranko Lukić, Nebojša Bl̂aǰić, Amela Jaramaz, Radenko Rašo Suvajac, Bojana Stoǰaković, Dragana J̌ović, Anja Rakić, Svetlana Radišković Peǰić, Vladislav Maljenović, Tihomir Jović, Helena Suvajac, Filip Jović, Ivana Jankovic, Jelena Arsenic, Inga Cvijanović, Ljiljana Zečević, Emanuela Božić, Stojan Blagić, Biljana Savić i Ana Lukić.

ocijeni
(0 glasova)

 

 

Aplikacije (uskoro)

Kontakti

Redakcija
t: +387 32 664 221
e: info@antena-radio.ba
Studio
t: +387 32 667 591
t: +387 32 667 592
e: antena.radio.jelah@gmail.com

Pronađite nas na:

 

Pošalji vijest

Pošalji vijest, fotografiju ili video na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.