Potresna priča o Maglajliji Asimu Pašiću Istaknuto

U prošloj epizodi emisije "Ispuni mi želju" koja se prikazuje na NTV Hayat, objavljena je priča o Maglajliji Asimu Pašiću koja je potresla cijelu Bosnu i Hercegovinu.

Asimu svi žele pomoći. Na društvenoj mreži Facebook je kreirana grupa "Pomoć Maglajliji Asimu Pašiću" kojoj je za samo nekoliko sati pristupilo više od 1,000 ljudi. Nudi se pomoć sa svih strana, pripremaju se prve humanitarne akcije za pomoć ovom hrabrom mladiću.

Priča o Asimovom životu izazvala je veliko interesovanje javnosti. Kako je potvrdio za naš portal, dobio je poziv da se još jednom pojavi u emisiji "Ispuni mi želju" ali ovaj put kao gost u studiju.

Zahvalio se svima na podršci.

- Ne postoje riječi kojima bi se zahvalio svima na interesovanju. Hvala svima koji su pomogli i koji pomažu na bilo koji način. Hvala od srca, rekao je Asim kojem tokom našeg razgovora mobitel nije prestajao zvoniti.

Skrenuo je pažnju svim ljudima koji žele donirati vrećice za njegovog brata, da on koristi KOLOSTOMA VREĆICE 6300 sa ispustom, ali bi bilo najbolje da prije kupovine ili doniranja istih kontaktiraju Asima, obzirom da postoji 7 vrsta tih vrećica.

Ukoliko ste u mogućnosti i želite pomoći našem sugrađaninu, više informacija možete dobiti na njegov broj telefona +387 61 469 337.

Adresa:

Asim Pašić
Ulica mladih 5/10
74250 Maglaj, Bosna i Hercegovina

(maglaj.net)

 

{fcomment}

ocijeni
(0 glasova)

 

 

Aplikacije (uskoro)

Kontakti

Redakcija
t: +387 32 664 221
e: info@antena-radio.ba
Studio
t: +387 32 667 591
t: +387 32 667 592
e: antena.radio.jelah@gmail.com

Pronađite nas na:

 

Pošalji vijest

Pošalji vijest, fotografiju ili video na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.