OKONČANI RADOVI NA REKONSTRUKCIJI SPORTSKOG POLIGONA U JELAHU

18 Jun 2018
2730 puta

Tokom 2017.godine u sklopu projekta UNDP BiH izvršeno je asfaltiranje sportskog poligona OŠ 1.mart u Jelahu. U sklopu ovih radova izvršeno je uklanjanje potpornog zida i stare žičane ograde, te je poligon djelimično i proširen. Pored UNDP BiH u finansiranju ovih radova je učestovala općina Tešanj i MZ Jelah. 


Planom rada MZ Jelah za 2018.godinu planirano je da se izvrši postavljanje nove zaštitne ograde, rasvjete i zamjene postojeći rekvizita na stadionu.
Vrijednost navedenih radova iznosi cca 7.600,00 KM koje se odnose na nabavku i postavljanju nove zaštitne ograde, nabavku 6 pocinčanih stubova za rasvjetu, nabavku led rasvjete, nabavku ankera i izradu stopa za rasvjetu, nabavku potrebnog elektro materijala i elektro radove, boju za farbanje tribina i ograde i dr. MZ Jelah se zahvaljuje i općini Tešanj za učešće u nabavci stubova za rasvjetu u iznosu od 1.200,00 KM, dok je ostale radove finansirala MZ Jelah.
Ovom prilikom MZ Jelah se zahvaljuje i svim onima koji su na bilo koji način pomogli ovu aktivnost svojim donacijama: Kovane ograde "Agić" Jelah za izradu novih pocinčanih stativa, firmi "Hrvić-Gradnja" Vukovo za beton, firmi "Inžinjering" Jelah i "Optimax" Jelah za auto dizalice, "Geomediji" Jelah za nove mreže, Radniku OŠ Hadžan Vahdetu za radove na postavljanju stubova za zaštitnu ogradu, firmi "Stel company" Jelah za klupe.
MZ Jelah se zahvaljuje i projetnom timu MZ Jelah koji su tokom 2017.godine pokrenuli ovu aktivnost u sklopu projekta UNDP (Kotorić Jasmin, Kotorić Emir, Mehičić Aida,Maglić Armin i Deljkić Almir), te članu Skupštione MZ Jelahu Deljkić Nerminu i članu Savjeta MZ Jelah Pašić Danijelu na njihovoj aktivnosti oko završnih radova na ovom projektu.

ocijeni
(0 glasova)

 

 

Aplikacije (uskoro)

Kontakti

Redakcija
t: +387 32 664 221
e: info@antena-radio.ba
Studio
t: +387 32 667 591
t: +387 32 667 592
e: antena.radio.jelah@gmail.com

Pronađite nas na:

 

Pošalji vijest

Pošalji vijest, fotografiju ili video na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.