Doboj: Promovisana knjiga o kung fu vještinama

09 Sep 2015
2184 puta

U Narodnoj bioblioteci u Doboju večeras je promovisana knjiga "Kung fu, vušu i ving čun" Dejana Mitrovića, majstora borilačkih vještina.

Mitrović je izjavio Srni da je "kung fu" stigao osamdesetih godina na naše prostore, iako ima dugu tradaciju i istoriju postojanja i primjene.

Prema njegovim riječima, knjiga koja je večeras predstavljena namijenjena je čitaocima sa i bez određenog predznanja o ovoj borilačkoj vještini.

Bogata ilustracijama određenih tehnika, knjiga može poslužiti i kao priručnik, ali Mitrović upozorava da se adekvatna saznanja mogu steći samo uz odgovarajuće treninge i pod nadzorom stručne osobe.

On je najavio da će u nedjelju, 13. septembra, u Doboju biti održan Peti međunarodni tradicionalni Kung fu turnir.

Discipline na turniru su kung fu sanda, ving čun, forme, 116 tehnika drvene lutke po Jip Manu, samoodbrana, a u revijalnom programu biće demonstrirane pokazne vježbe.

Mitrović je naveo da će turniru prisustvovati i specijalni gosti - legende jugoslovenskog boksa.

Dejan Mitrović je osnivač i trener kung fu vušu Centra za obuku "Zmaj" u Doboju i predsjednik je Kung fu saveza Republike Srpske. Osvajač je zlatnih medalja na međunarodnim, regionalnim i domaćim takmičenjima.

 
{fcomment}

ocijeni
(0 glasova)

 

 

Aplikacije (uskoro)

Kontakti

Redakcija
t: +387 32 664 221
e: info@antena-radio.ba
Studio
t: +387 32 667 591
t: +387 32 667 592
e: antena.radio.jelah@gmail.com

Pronađite nas na:

 

Pošalji vijest

Pošalji vijest, fotografiju ili video na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.