Stravična nesreća u Poljicama: Preminuo 46-godišnjak, dječak na intenzivnoj njezi

01 Jul 2016
1824 puta

U mjestu Poljice kod Maglaja jučer se dogodila teška saobraćajna nesreća u kojoj su povrede zadobile tri osobe. Do nesreće je došlo u 18 sati i 10 minuta, a saobraćaj je obustavljen od trenutka nesreće do okončanja uviđaja.

U saobraćajnoj nesreći je učestvovao kamion i putnički automobil. Tri osobe su prevezene u Kantonalnu bolnicu u Zenici. Kamion je nakon sudara završio u koritu rijeke Bosne. Uviđaj na mjestu nesreće obavljaju pripadnici MUP-a ZDK i Tužilaštva ZDK. 

Muškarac B.D. iz Maglaja (46) preminuo je u Kantonalnoj bolnici Zenica nakon nesreće koja se dogodila na magistralnom putu M-17 u mjestu Poljice općina Maglaj.

Na Urgentnom bloku Kantonalne bolnice Zenica je potvrđeno da je dovezena muška osoba u pratnji medicinskog tehničara Hitne pomoći Maglaj preminula, te da su ljekari pokušali reanimaciju, ali bezuspješno. U nesreći su povrijeđena i dvojica dječaka, jedan je smješten na Odjel intenzivnog liječenja i stabilan je, ali u veoma teškom stanju, a drugi je u nesreći zadobio lake tjelesne povrede.

ocijeni
(0 glasova)

 

 

Aplikacije (uskoro)

Kontakti

Redakcija
t: +387 32 664 221
e: info@antena-radio.ba
Studio
t: +387 32 667 591
t: +387 32 667 592
e: antena.radio.jelah@gmail.com

Pronađite nas na:

 

Pošalji vijest

Pošalji vijest, fotografiju ili video na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.