Maglajlija Almir Delić predstavlja pjesmu " Ne daj me"

Maglajlija, rodjen 19.januara 1986.g. u Doboju, u Maglaju završio gimnaziju, a zatim i Fakultet politčkih nauka, odsjek žurnalistika, gdje je bio jedan od najboljih studenata.

Takodje naš Almir bio je i sjajan rukometaš, 12 godina je iza njega sjajne sportske karijere.

Ali pjesma, muzika je ta koja ga je najviše privukla, zvuci harmonike i gitare uz pjesmu to je njemu najveći merak, a početak njegove pjevačke karijere vezan je za Sarajevo i odlazak na fakultet. U svojim prvim amatereskim nastupima pobjedjivao je i na Studentskom ljetu u Maglaju, učestvovanje na TALENT SHOW kod Nazifa Gljive gdje je i ostvario onu početnu popularnost i postigao zavidan uspjeh, našao se u finalu takmičenja.

Najveću popularnost među publikom postigao je učešćem na takmičenju ZVEZDE GRANDA prošle godine, a i ove godine je učesnik u emisiji ZVEZDE GRANDA gdje uglavnom pjeva pjesme Šabana Šaulića i Šerifa Konjevića, na ovim izvedbama pjesama i sami pjevači su mu odali priznanje.

Almir Delić je ovih dana završio i snimanje svoje prve pjesme " NE DAJ ME", a u planu je i druga koja se radi...

https://www.youtube.com/watch?v=XAowOq84Za8 

{fcomment}

ocijeni
(0 glasova)

 

 

Aplikacije (uskoro)

Kontakti

Redakcija
t: +387 32 664 221
e: info@antena-radio.ba
Studio
t: +387 32 667 591
t: +387 32 667 592
e: antena.radio.jelah@gmail.com

Pronađite nas na:

 

Pošalji vijest

Pošalji vijest, fotografiju ili video na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.