CENTRUM OTVARA CENTAR DOBRIH IDEJA

12 Dec 2016
4015 puta

Otvara se najveći domaći prodajni centar zasnovan na „uradi sam“ konceptu

 

CENTRUM OTVARA CENTAR DOBRIH IDEJA

 

Kompanija Centrum Trade, vodeći lanac maloprodajnih objekata za gradnju, opremanje i uređenje doma, otvara danas u Banja Luci kod kružog toka na Petrićevcu, najveći domaći prodajni centar zasnovan na „uradi sam“ konceptu.

U savremenom marketu površine 13 500 m2 , koji svojim izgledom prati koncept uređenja svjetskih maloprodajnih “DIY” lanaca, zaposleno je 80 radnika.

Za posjetioce je predviđen bogat zabavni program i to uz zabavu za najmlađe tokom cijelog dana, veliki vatromet u 17.00 časova, promocije, muzički program i maestralne popuste do 50 %.

„ Vođeni potrebama i željama kupaca, odlučili smo se da ponudimo jedinstven prodajni koncept na našem tržištu. Uveli smo nove odjele i usluge, na primjer drvni centar u kojem se kupcima nude usluge projektovanja namještaja, rezanja i kantovanja. Na odjelu keramike i sanitarija izdvojio bih novu uslugu stručnog savjetovanja i 3D planiranja.

U sklopu Centra dobrih ideja posluje i najveći PET centar u regionu koji pored velikog izbora sertifikovanih proizvoda, hrane i opreme za ljubimce nudi više vrsta različitih kućnih ljubimaca - pravi mini ZOO VRT. Pet centar ima i veterinarsku apoteka, gdje će vlasnici ljubimacadirektno od veterinara moći da dobiju stručni savjet. Ponosni smo na izuzetno bogatu ponudu VRTNOG i HOME CENTRA koji će zadovoljiti ukuse najprobirljivijih kupaca“, izjavio je Branko Vidaković, komercijalni direktor kompanije Centrum Trade.

Kao najveći uvoznik i distributer mašina, aparata, ručnih i električnih alata Centrum svim majstorima i solo majstorima nudi najveći izbor, mogućnost testiranja određenih proizvoda, servis i stimulativan program lojalnosti.

Očekujemo Vas u novom C E N T R U M U!

 

ocijeni
(0 glasova)

 

 

Aplikacije (uskoro)

Kontakti

Redakcija
t: +387 32 664 221
e: info@antena-radio.ba
Studio
t: +387 32 667 591
t: +387 32 667 592
e: antena.radio.jelah@gmail.com

Pronađite nas na:

 

Pošalji vijest

Pošalji vijest, fotografiju ili video na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.