SVEČANA DODJELA CERTIFIKATA UČESNICIMA 26. CIKLUSA EDUKACIJE ZA VOĐENJE POSLOVNIH KNJIGA

09 Feb 2017
5383 puta

FINconsult Tuzla je uspješno završio obuku 26. generacije učesnika edukacije za vođenje poslovnih knjiga u Tuzli koji se realizovao u periodu novembar 2016. - januar 2017.godine.

U prostorijama Visoke škole za finansije i računovodstvo FINra Tuzla, je upriličena svečanost povodom dodjele certifikata učesnicima obuke, koji su uspješno završili Edukacija za vođenje poslovnih knjiga organizovanu od strane edukativno konsultanske kuće FINconsult i napravili još jedan veliki iskorak u svom stručnom usavršavanju.

Edukacija za vođenje poslovnih knjiga se sastojala iz 6 modula, sa ukupno 50 časova, u trajanju od 11 sedmica.

Direktor edukativno konsultanske kuće FINconsult, Doc. dr. Ismet Kalić je na današnjoj svečanosti izjavio:

“Cilj edukacije je bio osposobiti kandidata za samostalno vođenje poslovnih knjiga. Uz podršku stručnog i profesionalnog predavačkog osoblja, kandidati su stekli praktično znanje i vještine rada u: finansijskom, materijalnom i robnom knjigovodstvu, blagajničkom poslovanju, PDV evidencije, obračunu plaća, sastavljanju finansijskih izvještaja.

Najveća vrijednost ove edukacije je sticanje praktičnih znanja i vještine iz oblasti knjigovodstva, računovodstva, finansija, poreza, što daje velike šanse za uspjeh na tržištu rada i zaposlenja, kao i za vlastitu poslovnu orijentaciju i otvaranje vlastitih računovodstvenih servisa”.

Do sada je edukaciju uspješno završilo više od 1500 osoba, od kojih je preko 60 % pronašlo stalno zaposlenje ili otvorilo vlastite računovodstvene servise, a preko 90 % je u finansijsko-računovodstvenoj profesiji pronašlo svoju dugoročnu profesionalnu orijentaciju.

FINconsult vodi brigu o svim učesnicima i nakon završetka edukacije, tako da će se saradnja sa učesnicima edukacije nastaviti. Posebna podrška će biti kandidatima koji se odluče na otvaranje vlastitih računovodstvenih servisa i savjetodavnih agencija.

Nakon svečanosti dodjele certifikata svi učesnici ove edukacije zajedno sa direktorom FINconsulta doc.dr. Ismetom Kalićem, prisustvovali su svečanom ručku.

Dodjela certifikata za provedenu edukaciju za vođenje poslovnih knjiga u Sarajevu biće upriličena 09. februara 2017. godine.

Naredni ciklus edukacija koju organizuje FINconsult jeste 21. ciklus Edukacija za sticanje zvanja Certificirani računovođa u Tuzli i Sarajevu, prijave su u toku, a svi zainteresovani se mogu prijaviti i dobiti više infomacija na www.finconsult.ba .

ocijeni
(0 glasova)

 

 

Aplikacije (uskoro)

Kontakti

Redakcija
t: +387 32 664 221
e: info@antena-radio.ba
Studio
t: +387 32 667 591
t: +387 32 667 592
e: antena.radio.jelah@gmail.com

Pronađite nas na:

 

Pošalji vijest

Pošalji vijest, fotografiju ili video na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.