FINconsult održao četvrti ovogodišnji seminar KPE računovođa i revizora u Tuzli i obilježena 14. godišnjica uspješnog rada

19 Okt 2018
2313 puta

FINconsult je srijedu  17.10.2018. godini u Hotelu AA Jelah održao 4. ovogodišnji  ciklus seminara u okviru kontinuirane edukacije finansijsko-računovodstvene profesije u BiH, na temu:

PRIMJENA NOVIH MRS/MSFI I RELEVANTNIH PROPISA, PROPISI I PRAKSA FINANSIJSKOG UPRAVLJANJA I KONTROLE, INTERNA REVIZIJA I UPRAVLJANJE RIZICIMA U JAVNOM SEKTORU I OČEKIVANE IZMJENE PROPISA

Na seminaru su prezentirane aktuelne teme za obnavljanje, proširenje i osavremenjavanje znanja i vještina u primjeni novih MRS/MSFI i relevantnih  propisa, propisi i praksa finansijskog upravljanja i kontrole, interna revizija i upravljanje rizicima u javnom sektoru i očekivane izmjene esencijalnih zakona.

Pripremljen je sadržajan seminarski Priručnik sa dosta praktičnih primjera, kao i prezentacije kompetentnih predavača, a sve u cilju da ovaj seminar bude od što veće koristi za učesnike seminara.

Veliki broj računovođa, revizora, direktora i vlasnika firmi je uzelo učešće na današnjem seminaru, čime je potvrđen kvalitet i korisnost seminara koje realizira FINconsult.

U okviru seminara obilježena je 14. godišnjica uspješnog poslovanja FINconsulta uz prigodnu zakusku u pauzu seminara. Takođe je prezentiran i 80. jubliarni broj međunarodno indeksiranog naučno-stručnog časopisa Poslovni konsultant.

FINconsult pored Jelaha nastavlja sa seminarima u okviru kontinuirane edukacije finansijsko-računovodstvene profesije u BiH u još dva bosansko-hercegovačka grada:

  • Gradačac, 18.10.2018. (četvrtak), Banja Ilidža
  • Brčko, 19.10.2018. (petak), hotel Jelena

 

Više o seminarima i narednim edukacijama edukativno-konsultanske kuće FINconsult možete pogledati na www.finconsult.ba

ocijeni
(0 glasova)

 

 

Aplikacije (uskoro)

Kontakti

Redakcija
t: +387 32 664 221
e: info@antena-radio.ba
Studio
t: +387 32 667 591
t: +387 32 667 592
e: antena.radio.jelah@gmail.com

Pronađite nas na:

 

Pošalji vijest

Pošalji vijest, fotografiju ili video na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.