JEDINSTVEN SPOJ TEORIJE I PRAKSE/ Visoka škola FINra vrši upis pete generacije studenata

14 Jul 2020
1588 puta

U toku je upis pete generacije redovnih i vanrednih studenata na prvu godinu studija u akademskoj 2020/2021. godini

Jedinstven spoj teorije i prakse je ključna karakteristika Nastavnog plana i programa Visoke škole FINra, gdje kroz koncept savremenog i inovativnog obrazovanja studenti stiču znanja i vještine prepoznatljive kod poslodavaca i tražene na tržištu rada.
Studijski program „Finansije i računovodstvo“ obuhvata i novi smjer „Informacione tehnologije u finansijama i računovodstvu“, u pripremi.

Počeo je upis na prvu godinu za akademsku 2020/21.godinu i trajat će sve do 30.09.2020. godine. Ukoliko do ovog datuma ne budu popunjena sva mjesta, odobrava se dodatni rok odlukom Senata.

Za upis na Visoku školu za finansije i računovodstvo FINra Tuzla se prilažu (u originalu ili ovjerenoj fotokopiji): svjedočanstva o završenom I, II, III i IV razredu srednje škole, diploma o završenoj srednjoj školi, izvod iz matične knjige rođenih, uvjerenje o državljanstvu, prijava mjesta boravka (CIPS) i dvije fotografije formata 40x60mm za indeks.

Kandidati koji su srednju školu završili u inostranstvu prilažu i odluku (rješenje) o nostrifikaciji diplome o završenom srednjem obrazovanju u originalu ili ovjerenoj kopiji. Kandidati koji su strani državljani prilažu i ovjerenu kopiju pasoša.

Prijavu za upis na propisanom obrascu, sa odgovarajućom dokumentacijom, zajedno sa dokazom o uplaćenoj upisnini i prvoj rati školarine, kandidati su dužni podnijeti lično ili preporučeno putem pošte Studentskoj službi Visoke škole za finansije i računovodstvo FINra Tuzla u ulici Mitra Trifunovića Uče br. 9.

Postanite vrhunski stručnjak za finansije, računovodstvo i IT.

Za bliža obavještenja kandidati se mogu obratiti Studentskoj službi Visoke škole za finansije i računovodstvo FINra Tuzla lično ili putem telefona: +38735/310-390 i +38735/310-391, te putem e-maila: Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

O Visokoj školi FINra

Visoka škola za finansije i računovodstvo FINra u Tuzli osnovana je jula 2016. FINra je prepoznata kao visokoškolska ustanova koja je unijela novi kvalitet u visoko obrazovanje u Bosni i Hercegovini i regionu. FINra je postavila cilj da obrazuje vrhunske stručnjake za finansije i računovodstvo, računarstvo i informatiku.

NOVO NA FINra

Na FINra u akademskoj 2020/2021. godini se uvodi novi licencirani Studijski program ”Računarstvo i informatika” i novo Studijsko usmjerenje ”IT u finansijama i računovodstvu”, koji je u pripremi.

ocijeni
(0 glasova)

 

 

Aplikacije (uskoro)

Kontakti

Redakcija
t: +387 32 664 221
e: info@antena-radio.ba
Studio
t: +387 32 667 591
t: +387 32 667 592
e: antena.radio.jelah@gmail.com

Pronađite nas na:

 

Pošalji vijest

Pošalji vijest, fotografiju ili video na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.