Voliš modu? Probaj ovo!

29 Sep 2022
2015 puta

Jednostavna i laka ušteda novca za kupovinu iz vašeg doma. Portal kuplio.hr vam donosi veliku ponudu kupona za kupovinu svega što vam je potrebno.

Na kuplio.hr ćete pronaći popuste od 40% do 70% za proizvode i usluge iz shopova:
ženska moda
muška moda
nakit
hrana i piće
ulaznice
ljepota i kozmetika
namještaj
zdravlje
kuća i vrt
sport i turizam
uzgojne potrebe

Uz veliku ponudu kupona, nova odjeća svjetskih brendova nikad nije bila povoljnija i lakša.

Adidas originals, NIKE, Ray Ban, Calvin Klein, Timberland, Tommy Hilfiger, Lacoste, Reebok, Banana Republic, Beedees, Fila, Fossil, G-Star, Legend, Levis, Macarena,Ted Baker, Ugg, Unique, Vans, Vera Mont, Vero Moda i još mnogi drugi brendovi na jednom mjestu! About You trgovina vam  donosi markiranu odjeću i obuću  za žene, muškarce i djecu. Uz about you kod za popust i širok izbor kupona sve ovo možete dobiti jeftinije. 

Da bi vaš izgled bio upotpunjen, pobrinut će se shop Daniel Wellington
Daniel Wellington kod za popust vam otvara vrata jeftinije kupovine brenidiranih muških i ženskih satova, kao i posebne ponude prstenja, narukvica i ostalih dodataka za satove. 

Kuplio platforma prikuplja infomacije o najpovoljnijim ponudama u domaćim i stranim shopovima pod jednim krovom. Preglednim i jednostavnim dizajnom stranice možete uporediti cijene u trgovinama, tako da ne morate lutati internetom u potrazi za najpovoljnijim ponudama. Pored široke ponude kupona možete pronaći i akcije, rasporodaje, letke...

Kuplio magazin je zajednica čitalaca koji dijele savjete i ideje za što povoljniju kupovinu. Magazin je uvijek aktuelan sa dnevno svježim informacijama. 

“Uvijek vam nudimo ažurne informacije zahvaljujući kojima više nećete kupovati osim na prikladan način. Svi korisni savjeti i trikovi ili vodiči, zahvaljujući kojima ćete naučiti štedjeti bez i najmanjeg ograničenja. Priuštite si sve što poželite bez grižnje savjesti. Mi nismo vlasnici e-trgovina ili financijski savjetnici, mi smo samo obični ljudi koji s vama žele podijeliti dragocjene savjete i iskustva iz svakodnevnog života. Ukratko, pokazat ćemo vam kako savladati trikove trgovaca u e-trgovinama i fizičkim trgovinama te kako uštedjeti na kupnji.” – navode na web stranici Kuplio.hr.  

ocijeni
(1 glas)

 

 

Aplikacije (uskoro)

Kontakti

Redakcija
t: +387 32 664 221
e: info@antena-radio.ba
Studio
t: +387 32 667 591
t: +387 32 667 592
e: antena.radio.jelah@gmail.com

Pronađite nas na:

 

Pošalji vijest

Pošalji vijest, fotografiju ili video na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.