HUREM-V - Namještaj od masiva po Vašoj želji i dimenzijama

05 Jul 2015
4517 puta

Firma “Hurem-V” bavi se proizvodnjom kako individualnih dijelova namještaja iznimnog izgleda koji pružaju nemjerljivo zadovoljstvo za oko, dušu i tijelo te cjelokupnih kolekcija, specijalno dizajniranih za bilo koji dio vašeg doma, poslovnog prostora i uopće enterijera.

Naš namještaj dizajniran je sa posebnom pažnjom u direktnoj suradnji sa vama, kako bi zadovoljio sve vaše potrebe i uklopio se u vaš dom i prostor. Kao i dizajn, potrudili smo se da osiguramo i vrhunski kvalitet za vas i zbog toga pretežno radimo namještaj od masivnog drveta kakvo nam priroda poklanja, poput oraha, hrasta, brijesta, javora, trešnje i sl. Naravno i u ovom segmentu Vaša konačna odluka o upotrebi različitih materijala, biće u potpunosti ispoštovana,jer izvodimo namještaj od svih poznatih i raspoloživih materijala,sve po vašoj želji.
U procesima proizvodnje postavili smo stroge standarde za pripremu i obradu kombinirajući mašinski i ručni rad kako bi osigurali neupitan kvalitet koji će krasiti vaš dom dugi niz godina.
Svjedoci ste postojanja šarolike ponude na tržištu,kada je u pitanju namještaj. Ali, priznat ćete da se često vratite nezadovoljni iz obilaska prodajnih salona. I to ne zato što Vam se nešto uvijek  ne sviđa, nego što to ne možete ukomponirati za Vaše potrebe i Vaš budžet. Negdje Vam ne odgovara dizajn, a odgovaraju dimenzije, negdje je suprotno, negdje ne odgovara boja i materijal, negdje odgovara sve, ali niste sigurni kako će to izgledati u sklopu Vašeg prostora?
E kada imate takve dileme, obratite  se našoj firmi HUREM-Ve, jer mi imamo odgovore na sva ta pitanja i probleme.
Dizajnirajte zajedno sa nama,uraditi ćemo za Vas dizajn, 3D vizualizacije, animacije i prezentirati Vam izgled kompletnog namještaja i prostora, prije same izrade, a sve u sklopu ukupne cijene proizvoda, bez posebnih naknada. Fleksibilni smo u izradi više varijanti, sve dok ne kažete : „E to je to !“
Tek poslije tih čarobnih riječi  Hurem-V proizvodi namještaj, vodeći računa o svakom detalju i specifičnostima Vašeg prostora, tako da praktično svaki od Vaših prostora postaje unikatan, PO VAŠOJ MJERI i želji, te poseban u odnosu na druge, jer što bi bili kopije, kad možemo biti originalni?
Hurem-V Vam stoji na raspolaganju. Naša adresa je Medakovo bb Tešanj broj na koji nas možete kontaktirati: 00387 (0)61 383 652, mail adresa: Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.,  a sve detaljnije možete pogledati na našoj web stranici: www.hurem-v.ba,gdje možete vidjeti dio našeg standardnog proizvodnog programa. Dio naših proizvoda možete pogledati i kupiti u izložbenom salonu „Zuteks“ Rosulje, Jelah.
Naravno nismo ograničeni samo na domaće tržište.
Naš namještaj je već našao put do naručioca u Hamburgu, Amsterdamu, Beču, Švajcarskoj pa slobodno zovite iz bilo koje destinacije u Evropi. Isporučiti ćemo Vam namještaj na adresu, bilo gdje, a po potrebi i u dogovoru i montirati.

KVALITET, BESKOMPRIMSNO I BEZ REZERVE SA HUREM-Ve!

hurem v1

hurem v2

{fcomment}

ocijeni
(0 glasova)

 

 

Aplikacije (uskoro)

Kontakti

Redakcija
t: +387 32 664 221
e: info@antena-radio.ba
Studio
t: +387 32 667 591
t: +387 32 667 592
e: antena.radio.jelah@gmail.com

Pronađite nas na:

 

Pošalji vijest

Pošalji vijest, fotografiju ili video na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.