Stefanović: Pronađen dron - albanska strana željela nerede

Ministar unutarnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović rekao je danas da je pronađen dron kojim je zastava takozvane Velike Albanije spuštena na stadion tijekom utakmice reprezentacija Srbije i Albanije i da istraga pokazuje da plan albanske strane bio da izazovu nerede. 

On je istaknuo "da sve činjenice, u vezi s istragom političke provokacije i isticanja zastave na nogometnoj utakmici reprezentacija Srbije i Albanije, ukazuju da je isključivi krivac albanska strana koja je time željela da isprovocira srpsku navijače", prenosi Tanjug. 
Stefanović je naveo i da je "očito da im je plan bio da izazovu nerede na stadionu" a da "izjave čelnika albanske Vlade ukazuju da su znali da se takva provokacija sprema, jer oni u potpunosti opravdavaju ponašanje svih osoba koje su u tome sudjelovale" . 
"Ako Albanija misli da su europske vrijednosti, vrijednosti takozvane 'Velike Albanije' onda Republika Srbija ni po koju cijenu ne može ih dijeli, zato smatram da oni nisu dovoljno zrela država da se priključi europskoj obitelji", naglašava Stefanović. 
Ministar unutarnjih poslova je dodao i da je policija pronašla dron koji će biti upućen na vještačenje kako bi se odredio proizvođač, kao i gdje je kupljen, priopćio je MUP. 
Stefanović je naglasio i da će MUP dostaviti cjelokupno izvješće nadležnom tužiteljstvu nakon čega će državni organi odrediti daljnje korake, precizira se u priopćenju.

 

(Fena) zp

{fcomment}

ocijeni
(0 glasova)

 

 

Aplikacije (uskoro)

Kontakti

Redakcija
t: +387 32 664 221
e: info@antena-radio.ba
Studio
t: +387 32 667 591
t: +387 32 667 592
e: antena.radio.jelah@gmail.com

Pronađite nas na:

 

Pošalji vijest

Pošalji vijest, fotografiju ili video na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.