Članovi Partije rada zapalili zastavu NATO-a u Podgorici

Pripadnici crnogorske Partije rada izveli su u nedjelju propagandnu akciju u Podgorici i tom prilikom zapalili zastavu NATO-a na Trgu republike, prenosi Tanjug crnogorske medije.

 U priopćenju Partije rada se navodi da je akcija imala za cilj da "potakne antiimperijalističko rapoloženje kod naroda Crne Gore, širi slobodarski duh kako bi se Crna Gora oduprla podaništvu koje provodi sadašnji režim, kao i da bi se ojačala svijest kod masa o potrebi otpora diktaturi kapitala". 

 "Akcija je posebno imala za cilj potaknuti otpor prema namjeri da se Crna Gora uključi u NATO pakt, kao globalnoj terorističkoj organizaciji, jer je to priključivanje protivno interesima naroda Crne Gore", priopćila je stranka. 

 U priopćenju dalje stoji: "I kao što je Crna Gora tijekom svoje povijesti uvijek bila protiv okupatorske čizme, a to je pokazala i otporom velikosrpskom nacionalizmu u nedavnoj prošlosti, tako i sada narod Crne Gore treba pružiti otpor suvremenim okupatorima i diktaturi kapitala koju provode uz pomoć vladajuće klike". 

 Ujedno, dodaju, ova propagandna akcija se izvodi u cilju jačanja Balkanskog pokreta otpora. 

 U Partiji rada navode da su tijekom akcije lijepljene naljepnice i plakati, šireni su transparenti i crtani grafiti, a zapaljena je i zastava NATO-a na podgoričkom Trgu republike. 

 (Fena) ck

{fcomment}

ocijeni
(0 glasova)

 

 

Aplikacije (uskoro)

Kontakti

Redakcija
t: +387 32 664 221
e: info@antena-radio.ba
Studio
t: +387 32 667 591
t: +387 32 667 592
e: antena.radio.jelah@gmail.com

Pronađite nas na:

 

Pošalji vijest

Pošalji vijest, fotografiju ili video na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.