Prognoza za naredne dane: Promjenljivo oblačno vrijeme sa sunčanim periodima

U Bosni i Hercegovini danas se očekuje promjenljivo oblačno vrijeme sa sunčanim periodima. Tokom prijepodneva, u nižim krajevima će biti magle i sumaglice.

Jutro će biti umjereno do pretežno oblačno, lokalno sa slabim mrazem. Po kotlinama i u riječnim dolinama mjestimično se očekuje prolazna magla ili sumaglica.

Tokom dana preovladavaće promjenljivo oblačno vrijeme sa sunčnim periodima, a uveče i u noći na utorak očekuje se naoblačenje sa sjevera koje može usloviti kratkotrajnu slabu kišu. Jutarnja temperatura vazduha od minus dva do četiri, a najviša dnevna od pet do 11, na jugu oko 14 stepeni.

I narednih dana očekuje se promjenljivo oblačno vrijeme. Povremeno su moguće slabe padavine, uglavnom kiša. Meterolozi najavljuju i svakovdevni blagi porast temperature vazduha.

Poslije oblačnog jutra u utorak, 24. novembra, kada postoji mogućnost i za slabu kišu ili rosulju mjestimično, tokom dana će doći do postepenog razvedravanja i više sunčanog vremena. Jutarnja temperatura od nula do šest, a najviša dnevna od pet do 10, na jugu oko 12 stepeni.

U srijedu, 25. novembra, ujutro će na sjeveru biti umjereno oblačno, a u ostalim krajevima pretežno vedro, lokalno sa maglom po kotlinama i visoravnima. Tokom dana pretežno sunčano, sa malo oblaka lokalno na sjeveru. Jutarnja temperatura od minus dva do četiri, a najviša dnevna od šest do 10, na jugu oko 13 stepeni.

Pretežno vedro biće i u četvrtak, 26. novembra. Lokalno će biti magle po kotlinama i u riječnim dolinama, na planinama i u višim predjelima uz mraz. Magla ili niska oblačnost se mogu i duže zadržati po kotlinama.

Tokom dana će biti pretežno sunčano, uz malu prolaznu oblačnost, toplije nego prethodnih dana. Jutarnja temperatura vazduha od minus jedan do pet, a najviša dnevna od sedam do 13 stepeni.

ocijeni
(0 glasova)

 

 

Aplikacije (uskoro)

Kontakti

Redakcija
t: +387 32 664 221
e: info@antena-radio.ba
Studio
t: +387 32 667 591
t: +387 32 667 592
e: antena.radio.jelah@gmail.com

Pronađite nas na:

 

Pošalji vijest

Pošalji vijest, fotografiju ili video na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.