BEACH RUGBY 21.07.2018.godine

14 Jul 2018
2580 puta

Želimo da obavijestimo sve zainteresovane, a posebno ekipe koje su planirale svoj dolazak da zbog loših vremenskih uslova smo primorani odgoditi ovogodišnji ''BEACH Rugby vol.2''  koji je planiran za 14.07.2018. i prolongirati datum održavanja za 21.07.2018. Molimo sve koji su planirali svoj dolazak da prime naše izvinjenje jer nismo imali izbora i nismo mogli uticati na loše vremenske uslove. Molimo Vas da planirate svoje vrijeme u skladu s vašim obavezama i obavijestite organizacijski tim o svom dolasku kako bi se što bolje mogli pripremiti i nadoknaditi propušteno. Hvala unaprijed na razumijevanju.

Na turniru se očekuje učešće preko 10 muških ekipa, naravno kao i prošle godine učešće će uzeti i veliki broj ženskih ekipa, a organizatori se nadaju zavidnom nivou igre. Pored takmičarskih ekipa, ove godine će u sklopu Rugbyonice učestvovati i djeca iz vrtića, kao i djeca iz ostalih klubova koja su planirala svoj dolazak. Ovom prilikom pozivamo sve roditelje i djecu da nam se pridruže u zabavi koju spremamo za njih. Također će biti odigrane i veoma zanimljive revijalne utakmice jer očekujemo i učešće ekipa veterana fudbalske igre s ove regije koji će se po prvi put okušati u ovom sportu, kao i utakmice miješanih timova(kombinacija muških i ženskih igrača), a očekujemo i dolazak gostiju i prijatelja iz Holandije, Francuske, Portugala, Brazila, Italije itd. Organizacijski tim planira animirati i publiku, te će tako posjetioci imati priliku da u pauzama utakmica pokažu svoje vještine s loptom, izvođenje penala, gađanje mete i slično. Turnir će suditi sudije najvišeg ranga, a igrat će se principu turnirskog sistema.

Organizator se pobrinuo da svi učesnici taj dan turnira dobiju besplatan ručak i vodu, također svi koji su zainteresovani da ostanu dan duže jer će turnir i zabava trajati kasno u noć, a nemaju sredstava da spavaju u hotelu molimo da se jave, jer broj besplatnih kreveta je ograničen. Također i ove godine moći ćete da prenoćite u našem šatorskom kampu potpuno besplatno, potrebno je samo da ponesete vreću za spavanje, toplu odjeću, dobru volju i najavite svoj dolazak kako bi mogli pripremiti i postaviti šator za Vas. Pojedinosti o nagradnom fondu i nagradama će se odlučiti na posljednjoj sjednici Organizacionog tima turnira koja će se održati u petak dan prije turnira.

Iako je turnir u BEACH Rugby-u pozivnog karaktera, što znači da su pozvane sve one ekipe koje su učestvovale na turniru prošle godine, također je otvoren za sve one ekipe koje žele učestvovati po prvi put ili isprobati se u ovom sportu. Javni poziv otvoren je do subote 21.07.2018. do 12.00h za sve one koji žele da se uključe i osjete čari RUGBY igre. Zainteresovani se mogu prijaviti na broj telefona +387603429605 kod naše Jasmine Čerim ili na facebook profil Rugby Klub TRK Tešanj.

Generalni pokrovitelji turnira su Općina Tešanj, MZ Jelah, Rugby klub TRK, FK Borac Jelah, dok su medijski pokrovitelji SMART TV, NTV AMNA, ANTENA Radio, Radio Tešanj, Radio ZOS, JelahBa.Info, Sportski savez Općine Tešanj, Jelah.Info i SII LED Billboards dok će ostali sponzori biti objavljeni kako to priliči na našem facebook profilu prema marketing planu.

Iako je datum za prijave bio 14.07.2018. taj datum se pomjera do 21.07. 2018. do 12.00h. Prijavite se i uzmite učešće u BEACH Rugby vol.2, jer garantujemo Vam obilje i pregršt dobre zabave i pozitivne energije. Vrijeme je da otjeramo sumornu kišu i prizovemo lijepo vrijeme našim RUGBY plesom na pješčanom terenu na Šibovima jer                             

''ŽIVOT JE JEDAN, ŽIVI GA FIKRETA''

ocijeni
(0 glasova)

 

 

Aplikacije (uskoro)

Kontakti

Redakcija
t: +387 32 664 221
e: info@antena-radio.ba
Studio
t: +387 32 667 591
t: +387 32 667 592
e: antena.radio.jelah@gmail.com

Pronađite nas na:

 

Pošalji vijest

Pošalji vijest, fotografiju ili video na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.