Rukovodstvo NK Napredak Šije uređuje stadion

05 Maj 2020
2229 puta

Sve je izvjesnije kako do nastavka nogometne sezone u našoj zemlji neće ni doći pa vođenim tim išaretom rukovodstvo NK NAPREDAK ŠIJE je odlučilo krenuti u uređenje svog stadiona. NK Napredak Šije ima obavezu da uredi svoj stadion tako da on mora da ispunjava uslove kako bi klub dobio potrebnu licencu za nastavak takmičenja u idućoj sezoni. Tako su unklubub ne oklijevajući organizovali se i krenuli u posao.

Oranje i frezanje stadiona besplatno su uradili Omić Admir i Kruško Izudin. Radi se dranaža oko cijelog stadiona po sistemu riblje kosti i sabirna u bunar. Planira se uraditi i navodnjavanje stadiona.Trenutno se radi i na dotjerivanju stadiona na jednake visine u kojem pored predsjednika ovog kluba g-dina Sejdinović Damira svaki dan je i veliki broj mještana koji volontiraju na izgradnji ovog budućeg prelijepog stadiona u Šijama.
Spomenimo da se ovaj klub veoma uspješno takmiči u Kantonalnoj ligi ZE-DO kantona i da su bili odlično plasirani prije prekida prvenstva. Odličan rad sa mlađim selekcijama, radovi na uređenju stadiona i stvaranje boljih uslova za nogometaše ovog kluba, garancija su da sa ovakvom upravom i ljudima koji pomažu ovaj klub, veoma brzo možemo očekivati i iskorak ovog kluba u viši rang takmičenja, što je svakako i želja svih navijača ovog kluba.

Ovo je ujedno i poziv svim dobrim ljudima koji na bilo koji način mogu dati svoj doprinos u izgradnji ovog stadiona da pozovu predsjednika kluba g-dina Damira Sejdinovića: 062 629 183

Almir Subašić Ćime

ocijeni
(0 glasova)

 

 

Aplikacije (uskoro)

Kontakti

Redakcija
t: +387 32 664 221
e: info@antena-radio.ba
Studio
t: +387 32 667 591
t: +387 32 667 592
e: antena.radio.jelah@gmail.com

Pronađite nas na:

 

Pošalji vijest

Pošalji vijest, fotografiju ili video na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.