Poziv za učešće u BIZNIS LIGI 2021 u malom nogometu

01 Okt 2021
1771 puta
Obavještavamo predstavnike i uposlenike firmi/preduzeća/organizacija sa područija općina: Tešanj, Doboj Jug i Usore da JU „Sportsko-rekreacioni centar“ organizuje BIZNIS LIGU u malom nogometu 2021.
Cilj organizacije ovakvog takmičenja je da se predstavnici iz svojih organizacija druže na sportskim terenima te da se kroz igru nogometa zabave na sportskom terenu.
Pravo učešća imaju ekipe sastavljene od uposlenika firme u kojoj rade. Jednu ekipu mogu sačinjavati uposlenici iz različitih firmi - najviše tri firme, ali da te firme nemaju više od 50 uposlenih, kako bi se dala mogućnost zainteresovanim iz firmi gdje je mali broj radnika, da učestvuju u ovom takmičenju.
Pravila i propozicije su prilagođene rekreativcima, pa će se igrati sa 5 + 1 brojem igrača. (dozvoljeno prijaviti najmanje 7, a najviše 12 igrača).
Nakon izvršenih prijava izvršit će se žrijeb po grupama, te nakon utakmica u grupi igrat će se završnica kroz polufinalne i finalne utakmice.
Utakmice će se igrati vikendom od 16.oktobra, a završnica je planirana u decembru 2021.godine.
Kotizacija po ekipi je 400KM sa PDVom. (Iz akumulirane kotizacije finansirat će se sudije i delegat, tekući troškovi, pehari, medalje, te novčana nagrada za najbolje).
Za organizaciju lige potrebno je minimalno devet ekipa.
Prijave sa popunjenom tabelom dostaviti u dvoranu ili poslati putem mejla: Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. najkasnije do 08.10.2021.
Sve ostale detalje oko pravila lige možete pronaći na https://www.dvorana-tesanj.com/biznis-liga
ocijeni
(0 glasova)

 

 

Aplikacije (uskoro)

Kontakti

Redakcija
t: +387 32 664 221
e: info@antena-radio.ba
Studio
t: +387 32 667 591
t: +387 32 667 592
e: antena.radio.jelah@gmail.com

Pronađite nas na:

 

Pošalji vijest

Pošalji vijest, fotografiju ili video na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.