VELIKA PRIZNANJA ZA KBS “TITANIUM” USORA

02 Feb 2023
1019 puta

Kako to obično biva mjesec januar je unaprijed rezervisan za nagrađivanje najboljih u sportu u protekloj godini. Prethodna takmičarska sezona je bila jedna od najuspješnijih za naš kolektiv.

Trebalo bi puno vremena i prostora da nabrojimo sve ono što su naši takmičari zajedno sa stručnim štabom ostvarili. Međutim, ono što je bitno jeste da su oni koji trebaju prepoznali naše rezultate. Najprije je u petak, 28.01. u Konjicu, Sportski savez Bosne i Hercegovine održao 78. Izbor najuspješnijih sportista i sportskih ekipa za 2022. godinu. Jasmina Merdić je dobila veoma značajno priznanje, odnosno Plaketu “Specijalna nagrada za rezultat”. Jučer je u Sarajevu održana Skupština Kik boks saveza Bosne i Hercegovine na kojoj su kolektivu KBS “Titanium” Usora dodijeljena sljedeća priznanja za ostvarene rezultate u 2022. godini:

Elvedin Dubravac – najuspješniji seniorski trener u ringovnim disciplinama;

Jasmina Merdić – najuspješnija seniorka;

Kanita Muminović – najuspješnija mlađa juniorka;

Mehmed Hodžić – priznanje za postignute sportske rezultate.

Ovim putem stručni štab KBS “Titanium” Usora se zahvaljuje Sportskom savezu Bosne i Hercegovine kao i Kikboksing savezu Bosne i Hercegovine na dodijeljenim priznanjima našem kolektivu.

Svim nagrađenim čestitamo uz želju da njihovi vrhunski sportski rezultati traju i u godinama koje dolaze.

Svim nagrađenim iz našeg tima čestitamo jer samo mi znamo koliki trud i odricanje stoji iz svih ovih priznanja koja godinama stižu u naš kolektiv.

Nadamo se da u 2023. godini nastavljamo ostvarivati vrhunska sportska postignuća!Sportski pozdrav!#78IzborNajboljihSportistaiSportskihEkipaBiH??#KikboksingSavezBiH?#KBSTitaniumUsora?

ocijeni
(0 glasova)

 

 

Aplikacije (uskoro)

Kontakti

Redakcija
t: +387 32 664 221
e: info@antena-radio.ba
Studio
t: +387 32 667 591
t: +387 32 667 592
e: antena.radio.jelah@gmail.com

Pronađite nas na:

 

Pošalji vijest

Pošalji vijest, fotografiju ili video na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.