Zvjezdan ipak bez dolaska na Koševo: Oprostio se Grande Miske Istaknuto

Zvjezdan Misimović oprostio se od aktivnog igranja fudbala nakon što nije uspio dogovoriti angažman u Fudbalskom klubu Sarajevo. Ovu informaciju jutros su objavili njemački mediji. Tako su okončane spekulacije o njegovom dolasku na Koševu koje su bile nanovo aktivirane prije nekoliko dana.

Miske, rekorder prema broju utakmica odigranih u reprezentaciji, odlučio je reći ''ne'' i posvetiti se drugim životnim aktivnostima. Bild javlja da će  Misimović uskoro uploviti u menadžerske vode.

On je imao nekoliko ponuda iz Njemačke, ali ih je sve odbio i u 33. godini odlučio prestati, na žalost navijača Bordo kluba, ali i navijača reprezentacije koji su priželjkivali njegov povratak.

Rođen je u Minhenu 5. juna 1982. godine. Za reprezentaciju BiH odigrao je 83 utakmice postigavši 25 golova. Kroz karijeru je nastupao za Bayern, Bochum, Wolfsburg, Galtasaray i još neke klubove. 

Radiosarajevo.ba

{fcomment}

ocijeni
(0 glasova)

 

 

Aplikacije (uskoro)

Kontakti

Redakcija
t: +387 32 664 221
e: info@antena-radio.ba
Studio
t: +387 32 667 591
t: +387 32 667 592
e: antena.radio.jelah@gmail.com

Pronađite nas na:

 

Pošalji vijest

Pošalji vijest, fotografiju ili video na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.