Zenica: Počinje Liga 6 za košarkašice

Košarkašice Čelika, aktuelnog prvaka i osvajača Kup-a BiH, prvu prvenstvenu utakmicu u nastavku ovogodišnjeg Prvenstva BiH, koje se završava kroz natjecanje u "Ligi 6", igraju s ekipom Rudar Sport iz Ugljevika, u petak 3. aprila, u Gradskoj Areni Zenica.


Trener Slobodan Kecman u naredne utakmice ulazi sa oslabljenom ekipom, jer su dvije igračice povrijeđene i neće ih biti na otvaranju „Lige 6“. Radi se o Jasmini Bigović i Majdi Rahmanović, koje nisu u trenažnom procesu od finalne utakmice Kupa BiH, koja je igrana u Tuzli.

- Ekipa Rudar Sport je dobar sastav, ali vjerujem da ćemo uknjižiti prve bodove. Rudar je bio trećeplasirana ekipa prvog dijela i sigurno je da se radi o dobroj ekipi, koja može da iznenadi i pobijedi svaku od učesnica Lige - kazao je Kecman.

Pored Čelika i Rudar Sporta u „Ligi 6“ igraju sastavi Play Off Happy Sarajevo, Orlovi Banja Luka, Jedinstvo BHT Tuzla i Brčanka Brčko. 

(Fena) mb

{fcomment}

ocijeni
(0 glasova)

 

 

Aplikacije (uskoro)

Kontakti

Redakcija
t: +387 32 664 221
e: info@antena-radio.ba
Studio
t: +387 32 667 591
t: +387 32 667 592
e: antena.radio.jelah@gmail.com

Pronađite nas na:

 

Pošalji vijest

Pošalji vijest, fotografiju ili video na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.