Begović nezadovoljan statusom u Chelseaju

04 Feb 2016
1463 puta

Asmir Begović mogao bi se na ljeto napustiti Chelsea.

Begović je sve više nezadovoljan zbog uloge drugog golmana u londonskom klubu gdje je zamjena Thibautu Courtoisu, prenosi The Sun.

Dvadesetosmogodišnji reprezentativni golman BiH samo jednom je stajao na golu Chelseaja od dolaska Guusa Hiddinka - protiv Scunthorpa u FA kupu. No, ostao je zatečen kada je ostavljen na klupi i u kup utakmici protiv Donsa u nedjelju.

Begović je odigrao 20 utakmica za Chelsea u ovoj sezoni nakon povrede prvog golmana, ali je odmah izgubio mjesto među stativama kada se Belgijanac vratio sa dvomjesečnog oporavka.

Begović je prošlog ljeta došao u Chelsea s kojim je potpisao četverogodišnji ugovor za osam miliona funti, ali bi već na ljeto mogao napustiti klub ukoliko i dalje ne bude dobijao šansu.Osim njega, Chelsea bi mogli napustiti John Terry koji neće produžiti ugovor, a pod znakom pitanja je ostanak Edena Hazarda, Diega Coste, Nemanje Matića i Garyja Cahilla.

(FENA) H.D.

ocijeni
(0 glasova)

 

 

Aplikacije (uskoro)

Kontakti

Redakcija
t: +387 32 664 221
e: info@antena-radio.ba
Studio
t: +387 32 667 591
t: +387 32 667 592
e: antena.radio.jelah@gmail.com

Pronađite nas na:

 

Pošalji vijest

Pošalji vijest, fotografiju ili video na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.