Baždarević: Ne smije se ponoviti neozbiljnost sa početka utakmice

Selektor nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine  Mehmed Baždarević nakon  večerašnjeg  poraza našeg tima od Španije, na pres-konferenciji na AFG Areni u St. Gallenu, kazao je da nije  zadovoljan igrom na otvaranju meča.

- Možemo biti zadovoljni jednim dijelom, ali ne smije se dozvoliti tako neozbiljna igra kao u početnim minutama utakmice, pogotovo protiv ovakvog protivnika. Poslije takvog početka teško se bilo vratiti. Kasnije smo igrali bolje, agresivnije i pružili igru kao u prethodnim utakmicama, pa mi je žao što nismo ostvarili povoljniji rezultat - kazao je Baždarević.

On je dodao da su pojedinci  odigrali izvanrednu utakmicu, te da su neki mlađi igrači  pokazali da se na njih može računati u budućnosti.

- Duljević je jedan od njih. Mi moramo nastaviti da stvaramo jednu ozbiljnu ekipu. Bilo je dobrih pokazatelja i pozitivnih stvari, ali neozbiljnost sa početka utakmice se ne smije ponoviti - izjavio je Baždarvić.

(FENA) D.V.

ocijeni
(0 glasova)

 

 

Aplikacije (uskoro)

Kontakti

Redakcija
t: +387 32 664 221
e: info@antena-radio.ba
Studio
t: +387 32 667 591
t: +387 32 667 592
e: antena.radio.jelah@gmail.com

Pronađite nas na:

 

Pošalji vijest

Pošalji vijest, fotografiju ili video na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.