Nakon poraza od Islanda engleski izbornik Hodgson podnio ostavku

28 Jun 2016
2304 puta

Nakon poraza od Islanda i ispadanja s Europskog nogometnog prvenstva u Francuskoj, izbornik engleske nogometne reprezentacije Roy Hodgson u ponedjeljak navečer podnio je ostavku obrazloživši da je vrijeme da netko drugi preuzme momčad.

"Vrijeme je da netko drugi napravi napredak s ovom talentiranom i uspjeha gladnom momčadi", rekao je Hodgson na konferenciji za novinare nakon utakmice u kojoj je Island pobijedio 2:1 i prometnuo se u najveće iznenađenje europskog nogometnog prvenstva, prenosi Hina.

Na klupi engleske reprezentacije Hodgson je od 2012., i od tada nije ostvario niti jedan uspjeh na velikim natjecanjima.

Engleska reprezentacija s njim na čelu u to je vrijeme upisala samo tri pobjede na ukupno 11 utakmica na dva europska i jednom svjetskom nogometnom prvenstvu.

Hodgson je rođen u Londonu 1947. Bio je trenerom mnogih poznatih momčadi, milanskog Intera, Blackburn Roversa, Liverpoola i Udinesea.

Bio je i trener švicarske reprezentacije.

(FENA) R.G.

ocijeni
(0 glasova)

 

 

Aplikacije (uskoro)

Kontakti

Redakcija
t: +387 32 664 221
e: info@antena-radio.ba
Studio
t: +387 32 667 591
t: +387 32 667 592
e: antena.radio.jelah@gmail.com

Pronađite nas na:

 

Pošalji vijest

Pošalji vijest, fotografiju ili video na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.