ZTC "Banja Vrućica" dobio certifikat ISO 9001:2008 Istaknuto

Zdravstveno-turističkom centru „Banja Vrućica“ u novembru ove godine i zvanično je potvrđen kvalitet usluga dodijeljivanjem cerifikata ISO 9001:2008. 

Prihvatanjem ISO standarda i uvođenjem certifikacijskog sistema „Banja Vrućica“ pokazuje konstantnu posvećenost stalnom unapređenju kvaliteta usluge, željama i potrebama gostiju i korisnika usluga našeg odlikaša u zravstvenom turizmu, saopćeno je iz ZTC "Banja Vrućica".  

- To je još jedan dokaz kvaliteta našeg procesa rada na koji možemo da budemo ponosni. Naša nastojanja su da se i dalje fokusiramo na usavršavanje procesa pružanja usluga, kako bi dodatno poboljšali naš kvalitet - naglasio je v.d. generalnog direktora ZTC-a „Banja Vrućica“ Aleksandar Radošević. 

Dobijanje ISO standarda za ZTC „Banja Vrućica“ znači i preuzimanje obaveze održavanja ne samo visokog nivoa usluga, kvaliteta i internih sistema upravljanja, nego i njihovog stalnog unapređivanja i poboljšavanja jer je ISO 9001:2008 oznaka profesionalnosti i međunarodno prepoznatljivih normi kvaliteta, koje su podjednake i mjerljive u svim zemljama i na svim kontinentima.

(Fena) mb

{fcomment}

ocijeni
(0 glasova)

 

 

Aplikacije (uskoro)

Kontakti

Redakcija
t: +387 32 664 221
e: info@antena-radio.ba
Studio
t: +387 32 667 591
t: +387 32 667 592
e: antena.radio.jelah@gmail.com

Pronađite nas na:

 

Pošalji vijest

Pošalji vijest, fotografiju ili video na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.