Usora želi što ranije započeti radove na projektu kanalizacije Žabljak Istaknuto

Načelnik Usore Ilija Nikić održao je konzultativni sastanak sa predstavnikom Centralnog nadzora nad projektom WATSAN FbiH (Vodoopskrba i odvodnja otpadnih voda u Federaciji BiH) s ciljem upoznavanja sa projektom opštine Usora - "Kanalizacija Žabljak", stanjem projekta, planiranom dinamikom aktivnosti i projektnim osobljem sa kojim će se u nerednom vremenu uspostaviti dinamičnija aktivnost i saradnja.

Centralni nadzor nad radovima unutar projekta "WATSAN FBiH" povjeren je francuskoj firmi Louis Berger temeljem ugovora zaključenog sa Ministarstvom poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva FBiH. Načelnik Nikić i voditelj projektnog tima Anto Bonić izrazili su spremnost da se budućim zajedničkim radom osigura dinamika projektnih aktivnosti kako bi u što skorije vrijeme bili u prilici započeti sa radovima na ovom projektu i tako osigurati bolje životna uvjete građanima u ovom dijelu Opštine, u kojemu je zbog ravničarskog terena i intenzivne izgradnje i najugroženija životna sredina, objavljeno je na web stranici Opštine.

 

{fcomment}

ocijeni
(0 glasova)

 

 

Aplikacije (uskoro)

Kontakti

Redakcija
t: +387 32 664 221
e: info@antena-radio.ba
Studio
t: +387 32 667 591
t: +387 32 667 592
e: antena.radio.jelah@gmail.com

Pronađite nas na:

 

Pošalji vijest

Pošalji vijest, fotografiju ili video na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.