Ministri ZDK u posjeti Općini Usora Istaknuto

03 Jul 2015
2721 puta

Dana 01.07.2015. godine u radnoj posjeti općini Usora, bili su kantonalni ministri Goran Bulajić, Ministarstvo za prostorno uređenje, promet i komunikaciju i zaštitu okolice i Zvonimir Anđelić, Ministarstvo za privredu/gospodarstvo.

Sa ministrima su u posjeti bili i njihovi suradnici: Rasim Kovač, pomoćnik ministra u Ministarstvu za prostorno uređenje, promet i komunikaciju i zaštitu okolice i Refik Zeković, direktor Direkcije za ceste ZDŽ.

Tijekom posjete razgovaralo se o mogućnostima institucionalne pomoći i potpore općini Usora u rješavanju određenih infrastrukturnih pitanja i potreba, a posebice o izradi izvedbenog projekta za novi most na rijeci Usora, a što je trebala već uraditi Vlada ZD Kantona u prošlom sazivu.

Razgovaralo se o usuglašenosti Prostornog plana općine Usora sa Prostornim planom ZD Kantona, o mogućnosti pomoći općini Usora u uređenju gospodarske zone i drugim pitanjima od interesa za općinu Usora.

Ministar Anđelić informirao je Općinskog načelnika o planovima i ograničenim, ali raspoloživim sredstvima i mogućnostima Ministarstva za privredu/gospodarstvo u vidu poticaja razvitku gospodarstva. Veliki doprinos ministra Anđelića biti će svakako i animiranje struktura i tijela vlasti u Zeničko-dobojskoj županiji o urgentnim potrebama u Usori, kako bi se makar dijelom ispravila mnogobrojna nerealizirana obećanja prethodnih struktura vlasti u županiji.

 
{fcomment}

ocijeni
(0 glasova)

 

 

Aplikacije (uskoro)

Kontakti

Redakcija
t: +387 32 664 221
e: info@antena-radio.ba
Studio
t: +387 32 667 591
t: +387 32 667 592
e: antena.radio.jelah@gmail.com

Pronađite nas na:

 

Pošalji vijest

Pošalji vijest, fotografiju ili video na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.