Pojačan inspekcijski nadzor u suzbijanju nelegalnog taksi-prijevoza

11 Apr 2019
1519 puta

Kantonalna uprava za inspekcijske poslove Zeničko-dobojskog će nastaviti pojačan inspekcijski nadzor u oblasti javnog prijevoza, koji je započet u januaru ove godine u cilju otkrivanja i spriječavanja nelegalnog taksi-prijevoza.

Iz ove uprave pozivaju učesnike i subjekte nadzora koji pružaju usluge nelegalnog taksi-prijevoza da poduzmu sve mjere i radnje i otklone eventualne nedostatke prije inspekcijskog nadzora i timi spriječe poduzimanje represivnih mjera od strane inspekcijskih organa.

Građane Zenice pozivaju da daju svoj doprinos pojačanom inspekcijskom nadzoru u sprječavanju nelegalnog taksi-prijevoza, na način da ne koriste nelegalan taksi-prijevoz, te da obavijeste inspekciju o osobama koje pružaju usluge taksi-prijevoza, ukoliko ne posjeduju važeće rješenje za vršenje javnog prijevoza izdato od nadležnog općinskog organa, saopćeno je iz Press službe ZDK.

ocijeni
(0 glasova)

 

 

Aplikacije (uskoro)

Kontakti

Redakcija
t: +387 32 664 221
e: info@antena-radio.ba
Studio
t: +387 32 667 591
t: +387 32 667 592
e: antena.radio.jelah@gmail.com

Pronađite nas na:

 

Pošalji vijest

Pošalji vijest, fotografiju ili video na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.