Prijem najuspješnijih sportista sa područja općine Tešanj

Općinski načelnik Suad Huskić upriličio je druženje i prijem za najuspješnije sportiste i predstavnike sportskih klubova sa prostora općine Tešanj.

Na prijem je pozvano 17 sportista sa trenerima ili predstavnicima klubova (Haris Kurdić, Nogometni klub TOŠK Tešanj, Zaim Hadžan, FK Borac Jelah, Mirsad Hasić, KBS Borac Jelah, Zejfa Ahmetović, CBS Tešanj, Nadina Mehmedović, Taekwondo akademija Tešanj, Karate klub Unija Tešanj, Ajdin Salkičević, Karate klub Tešanj, Belma Srkalović, Ženski odbojkaški klub Tešanj, Nadina Omerbašić, Streljački klub Tešanj, Pionirska selekcija KK Gradina Tešanj, Stonoteniski klub Nec Tešanj, Ženski košarkaški klub Tešanj, Plesni klub Win Tešanj, Uner Hasanić, Streljački klub Paljuge Šije, Mirsad Srkalović, Biciklistički klub Tešanj, Savez za sport i rekreaciju invalida i UGSR Jelah-Tešanj) . Ova aktivnost se realizuje nekoliko godina u saradnji sa Sportskim savezom, a ima za cilj upoznavanje sa trenutnim rezultatima naših sportista, te pokazuje spremnost Općine Tešanj na podršku sportu.

U ugodnom razgovoru sa Općinskim načelnikom, mladi su pričali o svojim iskustima, medaljama, putovanjima, ali i planovima i perspektivama. Domaćin je zahvalio gostima na njihovom zalaganju, te im uručio prigodne nagrade.

ocijeni
(0 glasova)

 

 

Aplikacije (uskoro)

Kontakti

Redakcija
t: +387 32 664 221
e: info@antena-radio.ba
Studio
t: +387 32 667 591
t: +387 32 667 592
e: antena.radio.jelah@gmail.com

Pronađite nas na:

 

Pošalji vijest

Pošalji vijest, fotografiju ili video na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.