POTPISAN UGOVOR O IZVOĐENJU RADOVA NA REGIONALNOJ CESTI TEŠANJ-JELAH

18 Avg 2023
1162 puta

Ministar za prostorno uređenje, promet i komunikacije i zaštitu okoline Zeničko-dobojskog kantona Danijel Pašić i direktor preduzeća "Rial-Šped" d.o.o. Doboj Istok Almir Jahić potpisali su danas ugovor o izvođenju radova za LOT-1 na projektu "Izgradnja lijevih skretanja na dionici regionalne ceste R474 Tešanj-Jelah.

 Vrijednost ugovora je 690.336,27 KM sa PDV-om, a rok za izvođenje radova je 90 dana nakon uvođenja izvođača u posao.

 Ministar Pašić je naglasio da je opredjeljenje ovog ministarstva i Vlade Zeničko-dobojskog kantona da ravnomjerno ulažu u sve jedinice lokalne samouprave, kako bi svi građani imali kvalitetne uslove za život.

 - Projekti će se rješavati linearno i po stepenu prioriteta. U ovom poslu nema favorita, ne postoje lični, politički ili neki drugi elementi koji će biti važniji od onoga što je najbolje za građane našeg kantona. Dokaz tome je i ovaj projekat na regionalnoj cesti Tešanj-Jelah, koji je od velikog značaja za stanovništvo koje svakodnevno koristi ovu dionicu - rekao je ministar Pašić.

 Press služba ZDK

ocijeni
(0 glasova)

 

 

Aplikacije (uskoro)

Kontakti

Redakcija
t: +387 32 664 221
e: info@antena-radio.ba
Studio
t: +387 32 667 591
t: +387 32 667 592
e: antena.radio.jelah@gmail.com

Pronađite nas na:

 

Pošalji vijest

Pošalji vijest, fotografiju ili video na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.