U Seulu otvoren muzej voštanih figura

31 Jul 2015
2083 puta

Muzej voštanih figura Grevin otvoren je u četvrtak u Seulu, prijestolnici Južne Koreje, a svoje su mjesto ondje našli Madonna, južnokorejski pop pjevač Psy, Tom Cruise, engleska kraljica Elizabeta  II., Barack Obama, Sylvester Stallone i drugi.

Nakon Montreala (Kanada) 2013. i Praga (Češka) 2014., tvrtka Compagnie des Alpes  otvorila je "u središtu južnokorejske prijestolnice svoj prvi 'voštani  Panteon' u Aziji, prenosi Hina. 

Posjetitelji će u muzeju moći vidjeti i zvijezde  "hallyua", korejskog vala pop glazbe i glumce domaćih tv-serija što su postale prvi izvozni proizvod južnokorejske kulture. Popularna glumica Choi Ji-Woo i Psy, izvođač planetarno popularne pjesme "Gangnam Style" našli su također svoje mjesto u muzeju Grevin, kao i Michael Jackson i kineski predsjednik Xi Jinping. "Seul je odredište koje je sve važnije  u Aziji", rekao je Dominique Marcel, glavni direktor Compagnie des Alpes. 

"Naša prisutnost ovdje omogućit će nam da privučemo ne samo Južnokorejce, nego i Kineze, Japance i Tajvance". Tim više što  Grevinov veliki suparnik, Madame Tussauds, ima muzeje u Bangkoku, Hong Kongu, Šangaju, Singapuru i Tokiju, ali ne i u Seulu. 

(Fena) ib

{fcomment}

ocijeni
(0 glasova)

 

 

Aplikacije (uskoro)

Kontakti

Redakcija
t: +387 32 664 221
e: info@antena-radio.ba
Studio
t: +387 32 667 591
t: +387 32 667 592
e: antena.radio.jelah@gmail.com

Pronađite nas na:

 

Pošalji vijest

Pošalji vijest, fotografiju ili video na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.