Svečanost završetka radova na školskim objektima u Žepču i Zavidovićima

22 Feb 2017
2906 puta

Obavještavamo vas da će se dana 24.02.2017.godine (petak) održati svečanosti  povodom završetka radova na objektima "Mješovita srednja škola"  Žepče u 11,00 sati i  "Prva osnovna škola" Zavidovići u 13,00 sati.

 Radovi su realizovani putem Federalnog ministarstva prostornog uređenja - implementaciona jedinica projekata "Energetska efikasnost u BiH" za Federaciju BiH, finansirani iz kredita Svjetske banke preko Međunarodne asocijacije za razvoj .

Svečanosti će prisustvovati: ministar Federalnog ministarstva prostornog uređenja Josip Martić, koordinator projekta za Federaciju BiH Mustafa Čopelj, premijer Zeničko-dobojskog kantona Miralem Galijašević, ministar Ministarstva za obrazovanje, nauku, kulturu i sport Mensur Sinanović, ministar Ministarstva finansija Andrej Kajić, ministar Ministarstva za prostorno uređenje, promet i komunikacije i zaštitu životne sredine Fahrudin Brkić, načelnik Općine Žepče Mato Zovko, načelnik Općine Zavidovići Hašim Mujanović i Nedžad Muminović, izvođač radova "ITC"doo Zenica.

Ministarstvo za obrazovanje, nauku, kulturu i sport ZDK

ocijeni
(0 glasova)

 

 

Aplikacije (uskoro)

Kontakti

Redakcija
t: +387 32 664 221
e: info@antena-radio.ba
Studio
t: +387 32 667 591
t: +387 32 667 592
e: antena.radio.jelah@gmail.com

Pronađite nas na:

 

Pošalji vijest

Pošalji vijest, fotografiju ili video na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.