Općina Doboj Jug: Čestitka povodom 1. marta Svjetskog dana Civilne zaštite

01 Mar 2017
2862 puta

U ime građana Općine Doboj Jug,Općinskih vijećnika,uposlenika u općinskim organima uprave i u naše ime,a u povodu 01.marta, Svjetskog Dana Civilne zaštite upućujemo Vam iskrene čestitke sa željom da ovaj i sve druge praznike proslavite u zdravlju,miru i veselju.

U svim društvenim sistemima,pa i našem koje je na žalost bremenito brojnim problemima,uloga Civilne zaštite kao najmasovnijeg segmenta odbrane je nemjerljiva.U to smo se uvjerili u nedavnoj elementarnoj nepogodi prouzrokovanoj velikim poplavama i odronima u kojoj je Civilna zaštita sa ostalim komponentama društva uradila mnogo.

Puno je izazova koji stoje pred svima nama,a posebno pred CZ.Samo zajedničkim radom i partnerstvom na svim nivoima rada i djelovanja,moći ćemo graditi bolje okruženje i bolju budućnost i znati čuvati i očuvati živote i imovinu ljudi,gdje su preventivno djelovanje,dobra osposobljenost i obučenost struktura CZ jako značajan faktor.

U to ime još jedanput Vam upućujemo iskrene čestitke.

Predsjedavajući Općinskog vijeća           Općinski načelnik

   Doc dr.sci Hasan Škiljo                           Mirnes Tukić

ocijeni
(0 glasova)

 

 

Aplikacije (uskoro)

Kontakti

Redakcija
t: +387 32 664 221
e: info@antena-radio.ba
Studio
t: +387 32 667 591
t: +387 32 667 592
e: antena.radio.jelah@gmail.com

Pronađite nas na:

 

Pošalji vijest

Pošalji vijest, fotografiju ili video na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.