Općina Doboj Jug: Čestitka PS Doboj Jug povodom Dana policije Istaknuto

MUP ZDK
POLICIJSKA STANICA DOBOJ JUG
M a t u z i ć i
PREDMET: Čestitka za Dan policije,-

Poštovani,
U povodu 15.maja - Dana policije ZE-DO kantona upućujemo Vam najiskrenije čestitke, sa nadom da ćete svoj odgovorni i zahtevni posao i dalje obavljati, čestito, savjesno i profesionalno.
Svi znamo da je policija jedan je od prvih temelja društva, snaga koja stvara preduslove za normalan život,rast i razvoj društva i njegovih vrijednosti, pa tako i naše lokalne zajednice. Vaši rezultati su jako značajni i vidljivi što nas sve ohrabruje. Obilježavajući današnji dan ne smije se zanemariti veliki i nemjerljivi doprinos kojeg su pripadnici naše policije dali u proteklom ratu i u postratnom periodu kako u stvaranju ovee lokalne zajednice,tako i našeg kantona,Federacije BiH i države Bosne i Hercegovine u cjelini. U to ime još jedanput Vam upućujemo najiskrenije čestitke sa željom da vas prati lična i porodična sreća i uspjeh na svim poljima živora,rada i djelovanja. Zdravi i živi bili..

Općinska načelnica
Jasminka Begić

 

{fcomment}

ocijeni
(0 glasova)

 

 

Aplikacije (uskoro)

Kontakti

Redakcija
t: +387 32 664 221
e: info@antena-radio.ba
Studio
t: +387 32 667 591
t: +387 32 667 592
e: antena.radio.jelah@gmail.com

Pronađite nas na:

 

Pošalji vijest

Pošalji vijest, fotografiju ili video na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.