Općina Doboj Jug: Čestitka povodom 8. maja, Svjetskog dana Crvenog križa i Crvenog polumjeseca Istaknuto

Poštovani,
Povodom 8.maja - Svjetskog dana Crvenog križa/krsta i Crvenog polumjeseca, sa neskrivenim zadovoljstvom upućujemo čestitke svim Vašim članovima, svim Vašim volonterima, najplemenitijim humanistima-dobrovoljnim davaocima krvisaradnicima,onatorima i udruženjimate brojnim pojedincima koji pomažu i doprinose u ostvarivanju brojnih zadataka koji stoje pred Vama.

S obzirom da živimo u jako dinamičkom i turbulentnom vremenu opterećenom brojnim siromaštvomiznenadnim nesrećama i katastrofama planetarnih dimenzijahumanitarna uloga Crvenog križa i Crvenog polumjeseca je nemjerljiva.
I sami smo bili sudionici prošlogodišnjih katastrofalnih poplavaiznenadne prirodne nesreće koja nam je nanijela direktne i indirektne neprocjenjive šteteMeđu prvima koji su pružili ruku spasa i nadu za život, dajući do znanja svim našim građanima u nevolji da nisu i neće biti samijeste između ostalih i veliki doprinos Crvenog križa što se mora cijeniti i uvažavati.
U nadi da što manje bude siromaštva,atove i prirodnih nesrećau nadi da će uvijek čovjek koji ima pomagati onome koji nema i kome je potrebna pomoćjoš jedanput vam iskreno čestitamo 8.maj - Svjetski dan Crvenog križa i Crvenog polumjeseca.

Općinska načelnica
 Jasminka Begić

Ovim povodom općinska načelnica Jasminka Begić je uputila čestitke Federalnom Crvenom križu,Crvenom križu ZE-DO kantona i Općinskoj organizaciji CK Doboj Jug.

 

{fcomment}

ocijeni
(0 glasova)

 

 

Aplikacije (uskoro)

Kontakti

Redakcija
t: +387 32 664 221
e: info@antena-radio.ba
Studio
t: +387 32 667 591
t: +387 32 667 592
e: antena.radio.jelah@gmail.com

Pronađite nas na:

 

Pošalji vijest

Pošalji vijest, fotografiju ili video na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.