Doboj: Iz prodavnice "posudio" 290 KM Istaknuto

30 Jan 2014
3081 puta

Nepoznati počinilac prevario je vlasnicu jedne prodavnice u Doboju i ukrao joj oko 290 KM, saopšteno je iz dobojskog Centra javne bezbjednosti /CJB/.

Nepoznato lice je, navodno, imalo namjeru da kupi veš mašinu, električnu peć i usisivač u prodavnici "Kod Prede i Snježe" u Doboju i zatražilo od vlasnice da mu zbog plaćanja robe zamijeni novčanicu od 100 evra, a kada mu je dat novac u protivrijednosti od 195 KM, lice je pokazalo novčanicu od 500 evra, navodeći da će vratiti novac kasnije, kada dođe po robu.

U saopštenju se navodi da je nepoznati počinilac uzeo od vlasnice prodavnice još novca u konvertibilnim markama u protivrijednosti od 50 evra koje je rekao da će vratiti prilikom preuzimanja robe.
Nakon sat vremena u prodavnici se pojavilo drugo lice i saopštilo vlasnici da ga je lice, sa kojim je došao u trgovinu, angažovalo da preveze robu koju je navodno htio kupiti, ali da se nije pojavio.
U toku je rad na pronalsku izvršioca navedenog krivičnog djela prevare, dodaje se u saopštenju.
Policijski službenici iz Broda uhapsili su hrvatskog državljanina F.L, koji je zatečen tokom izvršenja krivičnog djela u trgovini "Sarati dva" u Brodu.
Policija je intervenisala nakon prijave agencije "Sektor sikjuriti" da se u objektu uključio alarm u 4.14 časova.
U toku je kriminalistička obrada, a po dokumentovanju Okružnom tužilaštvu Doboj biće dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu "teška krađa u pokušaju".

(Srna)

{fcomment}

ocijeni
(0 glasova)

 

 

Aplikacije (uskoro)

Kontakti

Redakcija
t: +387 32 664 221
e: info@antena-radio.ba
Studio
t: +387 32 667 591
t: +387 32 667 592
e: antena.radio.jelah@gmail.com

Pronađite nas na:

 

Pošalji vijest

Pošalji vijest, fotografiju ili video na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.