Doboj: Susret poljoprivrednih proizvođača Istaknuto

U Doboju će u petak, 7. februara, biti održani susreti poljoprivrednika dobojskog područja sa predstavnicima prerađivačke industrije, te proizvođačima repromaterijala, mehanizacije i opreme za poljoprivredu iz BiH i zemalja okruženja.

Načelnik Odjeljenja za poljoprivredu grada Doboja Duško Paravac izjavio je Srni da je cilj održavanja susreta organizovanje poljoprivrednih proizvođača i obnova upisa poljoprivrednih gazdinastava, te ugovaranje proizvodnje i zajedničkih nastupa na tržištu.

On je naveo da će tokom skupa biti predstavljeni proizvodni programi oko 40 preduzeća iz Republike Srpske, BiH i zemalja okruženja koja se bave otkupom i preradom poljoprivrednih proizvoda i poljoprivrednim tehnologijama, kao i proizvodnjom mehanizacije i opreme za poljoprivredu.

"Susrete organizuje grad Doboj u saradnji sa Ministarstvom poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske, Zadružnim savezom i Privrednom komorom Srpske, kao i sa Agencijom za posredničke, informatičke i finansijske usluge /APIF/ Srpske", dodao je Paravac.

(Srna)

{fcomment}

 

ocijeni
(0 glasova)

 

 

Aplikacije (uskoro)

Kontakti

Redakcija
t: +387 32 664 221
e: info@antena-radio.ba
Studio
t: +387 32 667 591
t: +387 32 667 592
e: antena.radio.jelah@gmail.com

Pronađite nas na:

 

Pošalji vijest

Pošalji vijest, fotografiju ili video na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.