"Hercegbosanske šume" pozvale drvoprerađivače na saradnju

Šumskogospodarsko društvo "Hercegbosanske šume" d.o.o. Kupres uputilo je poziv svim drvoprerađivači s područja BiH koji su zainteresirani za poslovnu suradnju i sklapanje kupoprodajnih ugovora s njima u poslovnoj 2014. godini da mu dostave svoje zahtjeve. 

Kako stoji u priopćenju iz toga poduzeća, svi zainteresirani uz potrebnu dokumentaciju trebaju dostaviti svoje zahtjeve u kojima je treba navesti količine i vrste drvnih sortimenata za koje su zainteresirani. 


 Navedene dokumente (izuzev uvjerenja Porezne uprave), ne trebaju dostavljati poduzeća koja su s navedenim poduzećem već imala sklopljen kupoprodajni ugovor jer te dokumente već imaju u arhivu. 

 Drvoprerađivači s područja Hercegbosanske županije dužni su dostaviti i potvrde od nadležne ispostave Poreznog ureda o broju prijavljenih radnika u 2013. godini za koje su izvršili obveze za poreze i doprinose zaključno s 30. studenoga 2013. godine te izjavu ako imaju proizvod više faze prerade drveta ili finalni proizvod. 

 Navedene zahtjeve i dokumente zainteresirani partneri trebaju dostaviti najkasnije do 31. prosinca 2013. godine, stoji u priopćenju iz "Hercegbosasnkih šuma".

 (Fena)

ocijeni
(0 glasova)

 

 

Aplikacije (uskoro)

Kontakti

Redakcija
t: +387 32 664 221
e: info@antena-radio.ba
Studio
t: +387 32 667 591
t: +387 32 667 592
e: antena.radio.jelah@gmail.com

Pronađite nas na:

 

Pošalji vijest

Pošalji vijest, fotografiju ili video na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.