Pomozite Zerini da nastavi školovanje!

18 Nov 2014
4731 puta

"Da bih sebi zaradila stipendiju, pokušala sam sa prodajom kalendara koje je raspisalo udruženje Obrazovanje gradi BiH kako bih pokušala pomoći sebi i svojoj porodici.

Ja živim sa mamom, bratom i sestrom bez ikakvih primanja i uslova za život. Jedino što imamo je dječiji dodatak od 45 KM na nas dvije pošto brat ne ide u školu, i od toga i živimo. Mama i brat urade nešto po komšiluku, ali i to je slabo. Ja sam odlična učenica prvog razreda srednje škole, ali pošto nemam mogućnosti sigurno ću morati napustiti školu jer nemamo uslova za školovanje. Dođe dan kada nemamo ni za hranu, ali to niko ne zna. Legnemo spavati i eto prođe. Ali ako budem morala napustiti školu, ne znam šta ću, jer volim školu. Pokušala sam sa ovim kalendarima i nadam se da ću imati vašu podršku i zaraditi ovu stipendiju. Uvjet je prodati 200 kalendara, a evo i dopis od udruženja kao dokaz, te slika kalendara. Molim vas da naručite koliko ste u mogućnosti, a naručiti možete tako što pošaljete narudžbenicu na udruženje i navedete moje ime i koliko kalendara želite. Nadam se vašoj podršci i pomoći. Ja sam Džebic Zerina iz Zavidovića, a kontaktirati me možete na 062 519 391. Unaprijed hvala!"

zerina-1

 

zerina-2

{fcomment}

ocijeni
(0 glasova)

 

 

Aplikacije (uskoro)

Kontakti

Redakcija
t: +387 32 664 221
e: info@antena-radio.ba
Studio
t: +387 32 667 591
t: +387 32 667 592
e: antena.radio.jelah@gmail.com

Pronađite nas na:

 

Pošalji vijest

Pošalji vijest, fotografiju ili video na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.