Pet godina od kako nas je napustio Fahrudin Hrvić, osnivač Antena Radija

24 Avg 2021
4664 puta

Danas se navršava punih pet godina otkako nas je zauvijek napustio naš Fahrudin Hrvić, osnivač i direktor Antena Radija.

Kroz cijeli svoj životni i radni vijek rah. Fahrudin, kako kroz medije tako i ličnim angažmanom, učestvovao u osmišljavanju i realizaciji niza projekata na ovim prostorima. Ti projekti su ostavili dubokog traga u ovim krajevima, naročito među ljudima kojih su se oni, direktno ili indirektno, ticali.

Također, rah. Fahrudin je ostao upamćen naročito među mlađim generacijama jer je uvijek davao dobre savjete, preporuke i pomoć kod projekata koje su oni realizirali.

Možda njegov najveći projekat je bila i ova medijska kuća koja, evo već pet godina nakon njegove smrti, radi i djeluje. Mi, kolektiv Antena Radija,  se našeg rah. Fahrudina sjećamo gotovo svakoga dana. Trudimo se ići putem koji je on davno zacrtao i ostati na njemu.

Iskreno se zahvaljujemo svima koji ga se redovno, pa i danas prisjećaju, posjete i nas i podsjete na njega i njegova djela.

Hvala Vam svima od srca a našem Fahki rahmet!

ocijeni
(0 glasova)

 

 

Aplikacije (uskoro)

Kontakti

Redakcija
t: +387 32 664 221
e: info@antena-radio.ba
Studio
t: +387 32 667 591
t: +387 32 667 592
e: antena.radio.jelah@gmail.com

Pronađite nas na:

 

Pošalji vijest

Pošalji vijest, fotografiju ili video na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.