Otvorenje Edukativnog centra "Kultura" Jelah

12 Okt 2019
2003 puta

Pozivamo Vas da svojim prisustvom uveličate otvorenje našeg prostora u Jelahu. Vašu djecu pozivamo na Veliku dječiju zabavu povodom otvorenja koja će trajati od 10.00 do 14.00 (ukoliko bude potrebe, rado ćemo u 12.45 Vaše osnovce koji pohađaju nastavu u drugoj smjeni otpratiti do škole, a s učenicima iz prve smjene otpočeti tada novu zabavu prepunu igre i novih izazova).

Dragi naši, od 14.10.2019. godine uvodimo nešto sasvim novo u Jelahu. Svakim radnim danom u prostorijama Edukativnog centra, održavat će se kreativne i edukativne radionice u terminima od 8.00 do 17.30.
Naša misija je da učenici uz pomoć igre i zabave stiču bitna saznanja, da razvijaju finu motoriku pravljenjem raznih predmeta, slikanjem, sjeckanjem, lijepljenjem, vajanjem, te da istovremeno uče o sebi i upoznaju sebe. Učenici će imati priliku da samostalno konstruišu predmete od stvari koje se nalaze svugdje oko nas i na taj način razvijat će vještine na osnovu neposrednih iskustava i istraživačkih aktivnosti. Posebno osmišljenim igrama razvijamo logiku kod učenika.
Razdoblje ranog djetinjstva treba iskoristiti jer je ono razdoblje sa najviše kreativnog potencijala. Naše radionice su osmišljene da kod učenika jačaju kognitivne, emocionalne i socijalne sposobnosti. Naše metode rada podstiču samostalnost, kreativnost i istraživačko ponašanje.
Red mozganja, red prirode, red kreative, red čitanja... i tako svaki dan – spoj edukacije i zabave. Bit ćemo glumci, naučnici, astronauti, biolozi, slikari, vajari, ekolozi...

Vaše Udruženje Edukativni centar "Kultura" Jelah

ocijeni
(0 glasova)

 

 

Aplikacije (uskoro)

Kontakti

Redakcija
t: +387 32 664 221
e: info@antena-radio.ba
Studio
t: +387 32 667 591
t: +387 32 667 592
e: antena.radio.jelah@gmail.com

Pronađite nas na:

 

Pošalji vijest

Pošalji vijest, fotografiju ili video na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.