Na Vlašiću otvaranje zimske turističke sezone

18 Dec 2015
1801 puta

Na Vlašiću će danas biti otvorena zimska turistička sezona u Srednjobosanskoj županiji (SBŽ), u organizaciji Turističke zajednice SBŽ.

Direktor Turističke zajednice SBŽ-a Miroslav Matošević potvrdio je Feni kako sve posjetitelje očekuje bogat program, uz kazališnu predstavu za najmlađe, te natjecanje u kuhanju graha "Grahijada 2015".

Kako je istaknuo, skijaške staze spremno dočekuju skijaše, a da se radi o izuzetnom događaju, govori i podatak kako je na Vlašiću popunjeno više od 90 posto hotelskog kapaciteta.

- Očekujemo oko 5 000 gostiju iz zemlje i inozemstva, te možemo slobodno reći kako se radi o najboljem ski opening u BiH, ako ne i u regiji - naglasio je Matošević.

U sklopu otvaranja zimske turističke sezone, danas počinje i tradicionalna zabavna manifestacija "Šankanje", u okviru koje će nastupiti estradne zvijezde Jelena Rozga i Halid Bešlić.

U Turističkoj zajednici SBŽ-a tvrde kako vlada i velika zainteresiranost gostiju za proslavu Nove godine na Vlašiću, tako da su svi smještajni kapaciteti gotovo popunjeni.

(FENA) Z.N.

 

ocijeni
(0 glasova)

 

 

Aplikacije (uskoro)

Kontakti

Redakcija
t: +387 32 664 221
e: info@antena-radio.ba
Studio
t: +387 32 667 591
t: +387 32 667 592
e: antena.radio.jelah@gmail.com

Pronađite nas na:

 

Pošalji vijest

Pošalji vijest, fotografiju ili video na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.