Policija prekinula prosvjed Demokratskog fornta u Podgorici

17 Okt 2015
2087 puta

Crnogorska policija uklonila je rano jutros pozornicu i šatore s Bulevara svetog Petra Cetinjskog ispred parlamenta i prekinula prosvjede Demokratskog fronta (DF), koji su počeli prije 20 dana, javlja Tanjug.

Povodom policijske akcije oglasio se i DF, koji je priopćio kako Predsjedništvo tog političkog saveza razmatra sve raspoložive opcije primjerenog odgovora na intervenciju policije.

Predsjedništvo DF je priopćilo kako su pripadnici Posebnih jedinica, SAJ i redovitih policijskih snaga, jutors u 05.45 sati rasturili mirne demonstracije koje su 20 dana trajale u Slobodnoj zoni ispred skupštine Crne Gore. Navode i kako je na samom kraju policijske intervencije, operativni rukovoditelj akcije obavijestio sudionike da je prosvjed zabranjen po Odluci Ministarstva unutarnjih poslova.

Policija je, kako su javili crnogorski mediji, blokirala dio Njegoševe i Ulice Slobode, a promet na dijelu bulevara ispred parlamenta, gdje je održavan prosvjed, uskoro bi trebao biti otvoren za promet.

(Fena) hš
{fcomment}

ocijeni
(0 glasova)

 

 

Aplikacije (uskoro)

Kontakti

Redakcija
t: +387 32 664 221
e: info@antena-radio.ba
Studio
t: +387 32 667 591
t: +387 32 667 592
e: antena.radio.jelah@gmail.com

Pronađite nas na:

 

Pošalji vijest

Pošalji vijest, fotografiju ili video na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.