Veznjaka Arsenala ispitala policija

25 Jan 2017
1440 puta

Londonska policija ispitala je veznog igrača Arsenala Granita Xhaku (24) koji je osumnjičen za rasno vrijeđanje osoblja u zrakoplovnoj luci Heathrow.

Švicarski reprezentativac je navodno na rasnoj osnovi vrijeđao osoblje jer nije dozvolilo njegovom prijatelju ukrcaj u avion jer je zakasnio.

Arsenalov igrač negira da je izrekao riječi koje mu se stavljaju u usta i inzistira na tvrdnji da se nije direktno obraćao osoblju.

Policija je otvorila istragu o cijelom slučaju, a Xhaka je dobrovoljno došao u policijsku postaju u zapadnom Londonu gdje je s njim obavljen razgovor.

"Nitko nije priveden, a istraga se nastavlja. Osumnjičena osoba je dobrovoljno došla u policijsku postaju gdje je s njom obavljen razgovor", poručili su iz policije.

Vodstvo Arsenala nije željelo komentirati ovaj slučaj poručivši kako je to osobna stvar i stvar policije.

Xhaka je u zadnjem ligaškom ogledu protiv Burnleyja zaradio crveni karton. Bio je to njegov već peti crveni karton od srpnja 2015. godine i niti jedan igrač u ligama 'petice' u tom razdoblju nije bio toliko puta isključen.

(FENA) R.G.

ocijeni
(0 glasova)

 

 

Aplikacije (uskoro)

Kontakti

Redakcija
t: +387 32 664 221
e: info@antena-radio.ba
Studio
t: +387 32 667 591
t: +387 32 667 592
e: antena.radio.jelah@gmail.com

Pronađite nas na:

 

Pošalji vijest

Pošalji vijest, fotografiju ili video na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.